Morzdomigron
Válasz pimpingjohn kommentjére
2010. márc. 1. 23:06

Tőlem nem kértek semmit, de amúgy az a 2 munkanap kicsit tovább tartott nálam.

cake
Válasz Triccianus kommentjére
2010. márc. 1. 23:06

Az Iron Man Challange One-A-Day freerollja mikor kerül megrendezésre, tudja valaki?

hónap második szombat (20h körül)

pimpingjohn
Válasz cake kommentjére
2010. márc. 1. 23:11

Értem. Köszi.

Triccianus
Válasz cake kommentjére
2010. márc. 1. 23:25

hónap második szombat (20h körül)

Köszi szépen!

buktar
Válasz Szerencsefia kommentjére
2010. márc. 2. 9:24

Sziasztok most reg. a full tilt-re de nem találom a player id tudna valaki segíteni , hogy hol találom?
köszönettel

Ezt nem értem, neked kell megadni!

cake
2010. márc. 2. 9:48

Sziasztok most reg. a full tilt-re de nem találom a player id vagy esetleg az csak a felhasználó nevet takarná ebben az estben ? Vagy mint a többi helyen van egy külön sorszámod? Tudna valaki segíteni , hogy hol találom?
köszönettel

az lesz a játékosneved, most adhatod meg

Szerencsefia
Válasz cake kommentjére
2010. márc. 2. 10:06

az lesz a játékosneved, most adhatod meg

köszi szépen

Morzdomigron
2010. márc. 3. 2:26

Ha sem vásárolt sok millió HH-m, sem saját HH-m nincs egy limiten, akkor harmadik opcióként hol tudnék utánajárni, hogy milyen név alatt keressem a halakat? Egyelőre NL5 érdekelne. Tudom sok a fish, de nekem olyan kellene, aki ki is fizet, mert az nem állapot, hogy körbedobnak. :D
Vagy, ha valakinek van tapasztalata ezen a szinten, akkor megsúghatná hogy a nap melyik szakában kerülnek elő az überfishek, köszi.

medgypeti
Válasz Morzdomigron kommentjére
2010. márc. 3. 3:06

Ha sem vásárolt sok millió HH-m, sem saját HH-m nincs egy limiten, akkor harmadik opcióként hol tudnék utánajárni, hogy milyen név alatt keressem a halakat? Egyelőre NL5 érdekelne. Tudom sok a fish, de nekem olyan kellene, aki ki is fizet, mert az nem állapot, hogy körbedobnak. :D
Vagy, ha valakinek van tapasztalata ezen a szinten, akkor megsúghatná hogy a nap melyik szakában kerülnek elő az überfishek, köszi.

Szerintem NL5-ön erre semmi szükség.
*** A Complete Guide to Beating the Micros *** - Micro Stakes Full Ring Games - Micro Stakes Poker Strategy Forum

Egy kis olvasnivaló.:)

Morzdomigron
Válasz medgypeti kommentjére
2010. márc. 3. 4:43

Megvolt már. Azzal nincs gond hogy verjem a mezőnyt, csak ma is sikerült 4 olyan asztalhoz leülnöm, ahol sziklák voltak. Azzal meg sokra nem megyek. Szóval olyan site kéne, ami mutatja a villain statjait, vagy legalábbis, hogy milyen feszesen/lazán játszik. Olyasmi mint PTR, csak ne név szerint, hanem terem/tét szerint lehessen szortírozni.

Eddig NL2-ön, ahol volt már infóm pár playáról, úgy kezdtem a sessiont, hogy megkerestem bent vannak-e és beültem az asztalaikhoz, de új limiten infó nélkül nem tudom kiket keressek. :(

Élő ügyfélszolgálat