Tőlem nem kértek semmit, de amúgy az a 2 munkanap kicsit tovább tartott nálam.
Az Iron Man Challange One-A-Day freerollja mikor kerül megrendezésre, tudja valaki?
Értem. Köszi.
hónap második szombat (20h körül)
Sziasztok most reg. a full tilt-re de nem találom a player id tudna valaki segíteni , hogy hol találom?
köszönettel
Sziasztok most reg. a full tilt-re de nem találom a player id vagy esetleg az csak a felhasználó nevet takarná ebben az estben ? Vagy mint a többi helyen van egy külön sorszámod? Tudna valaki segíteni , hogy hol találom?
köszönettel
az lesz a játékosneved, most adhatod meg
Ha sem vásárolt sok millió HH-m, sem saját HH-m nincs egy limiten, akkor harmadik opcióként hol tudnék utánajárni, hogy milyen név alatt keressem a halakat? Egyelőre NL5 érdekelne. Tudom sok a fish, de nekem olyan kellene, aki ki is fizet, mert az nem állapot, hogy körbedobnak. :D
Vagy, ha valakinek van tapasztalata ezen a szinten, akkor megsúghatná hogy a nap melyik szakában kerülnek elő az überfishek, köszi.
Ha sem vásárolt sok millió HH-m, sem saját HH-m nincs egy limiten, akkor harmadik opcióként hol tudnék utánajárni, hogy milyen név alatt keressem a halakat? Egyelőre NL5 érdekelne. Tudom sok a fish, de nekem olyan kellene, aki ki is fizet, mert az nem állapot, hogy körbedobnak. :D
Vagy, ha valakinek van tapasztalata ezen a szinten, akkor megsúghatná hogy a nap melyik szakában kerülnek elő az überfishek, köszi.
Megvolt már. Azzal nincs gond hogy verjem a mezőnyt, csak ma is sikerült 4 olyan asztalhoz leülnöm, ahol sziklák voltak. Azzal meg sokra nem megyek. Szóval olyan site kéne, ami mutatja a villain statjait, vagy legalábbis, hogy milyen feszesen/lazán játszik. Olyasmi mint PTR, csak ne név szerint, hanem terem/tét szerint lehessen szortírozni.
Eddig NL2-ön, ahol volt már infóm pár playáról, úgy kezdtem a sessiont, hogy megkerestem bent vannak-e és beültem az asztalaikhoz, de új limiten infó nélkül nem tudom kiket keressek. :(