Mtt
Szeretnék több emberrel egyszerre játszani MTT-t(1$-10$ buy-in), pl skype-n vagy hasonló programon tartva a kapcsolatot.
privátban elértek, remélem lesz érdeklődő :)
Szeretnék több emberrel egyszerre játszani MTT-t(1$-10$ buy-in), pl skype-n vagy hasonló programon tartva a kapcsolatot.
privátban elértek, remélem lesz érdeklődő :)
normális az ha nem jelenik meg egyből a befizetés az accomon? MB ről fizettem be fél órája de még nincs ott a pénz, MB ről levonta.
normális az ha nem jelenik meg egyből a befizetés az accomon? MB ről fizettem be fél órája de még nincs ott a pénz, MB ről levonta.
net
sziasztok
nekem 2 hete vmi nincs rendben az ftp-vel, mindennap akadozik, többször meg is szakad és ledob (az internet mellette ugyanakkor teljesen jól működik, és nem is megy el). más nem tapasztalt hasonlót, vagy szerintetek mitől lehet ez a probléma?
Szia,
Ugyanez a problémám nekem is. Szakad a szoftver, ledob, ki kell lépni a szoftverükből teljesen, és utána visszaenged, megy vmeddig, majd megint megakad..
Másik poker progi ezalatt mondanom sem kell, hogy fut rendesen, szóval nem a nettel van a gondom..
Sziasztok FTP engedélyezi használni a PTR-t?? mert olyasmit hallottam, hogy nem..
program problémák
Sziasztok!
Ma újra raktam a fulltilt klienst és elég érdekes dolgokat művel.
1. Nem menti a hand history-t csak ha bezárom az épp futó tornát (CG-n nem tudom, mert nem játszok)
2. Próbálok bemenni pl. optionsbe a table view-ba és egyből összeomlik, ekkor bejön ugye, hogy küldje-e el a jelentést a fulltiltnek de azt írja, hogy a feltöltés közben hiba lépett fel ezért nem tudja elküldeni a jelentést...
Így elég nehézkes a játék ezért írtam a supportnak, még nem jött válasz, de megírom ha van fejlemény.
Érdekelne, hogy a leírtak közül bárki bármit is tapasztalt-e?
Üdv
Csupa jó hir...pedig már terveztem, hogy nyitok ott is egy bankszámlát, nos ma hallottam, hogy megfogyatkozik az oldal amcsi részről az uj törvény miatt meg még a kliensük is nagy szar...
Csupa jó hir...pedig már terveztem, hogy nyitok ott is egy bankszámlát, nos ma hallottam, hogy megfogyatkozik az oldal amcsi részről az uj törvény miatt meg még a kliensük is nagy szar...