joci39
Válasz Szefi kommentjére
2010. aug. 6. 18:17

Nah de ahhoz mindkét félnek rendelkeznie kell már korábbi befizetés-előzménnyel FLT-n.
Apám még nem kért kifizetést soha, szóval kifizetéshez még nem volt használva a bankszámlaszáma.

Deni
Válasz joci39 kommentjére
2010. aug. 6. 19:00

Nah de ahhoz mindkét félnek rendelkeznie kell már korábbi befizetés-előzménnyel FLT-n.
Apám még nem kért kifizetést soha, szóval kifizetéshez még nem volt használva a bankszámlaszáma.

kérd ki moneybookers-re. Onnan meg utalhatod ahova akarod. ( pl. pokerstars-ra )

basketboy03
Válasz basketboy03 kommentjére
2010. aug. 7. 14:44

Még nem hagyta jóvá, de azt írták hogy 48 órán belül feldolgozzák. Na mindegy írok nekik egy e-mailt.

Nem tudok nekik e-mailt írni mert már vagy 4 napja nem enged be a freemail arra az e-mail címemre amin a full tilt-re is regeltem. Ilyenkor mit csináljak?
Vagy lehet hogy azért nemjött eddig mert a VISA-nál több idő kell a kiutaláshoz?

Krono
Válasz basketboy03 kommentjére
2010. aug. 8. 9:54

Most akkor a terem hogyan áll a SharkScope kérdéssel? Ha a sima keresőt használom miközben játszok, akkor is bannolhatnak? Csak mert valahol azt olvastam, hogy a Scope-ot csak akkor veszik zokon, ha HUD-ot is használ az ember.

panamaa
Válasz Krono kommentjére
2010. aug. 8. 9:59

Most akkor a terem hogyan áll a SharkScope kérdéssel? Ha a sima keresőt használom miközben játszok, akkor is bannolhatnak? Csak mert valahol azt olvastam, hogy a Scope-ot csak akkor veszik zokon, ha HUD-ot is használ az ember.

keresni, kereshetsz játék közben.

Ger1bacsi
Válasz panamaa kommentjére
2010. aug. 8. 10:08

Off:
Panamaa, írtam pm-t, miért nem válaszoltál? Msn? :)

Krono
Válasz panamaa kommentjére
2010. aug. 8. 10:10

fú köszi. :) Már azt hittem, hogy potyán vettem meg a Scope-ot.

Janesz
Válasz Krono kommentjére
2010. aug. 8. 12:41

Sziasztok!

Nekem az lenne a kérdésem h regisztráltam FT-re már nagyon régen, de egyszer sem játszottam ott és nem is fizettem be. Csak az e-mail címemet adtam meg, tehát semmi személyes adatot (név, cím, stb). Viszont az a gond h a mail cím, amivel beregeltem régen az a mostani MB-s számlám címe is.
Megoldható vhogy h egy új reget tudjak csinálni (mivel még úgy nem is fizettem be és a személyes adataimat sem tudják) h új accountot regeljek? És ha igen akkor ugye arra a MB-es címemre nem tudok, viszont azzal szeretnék be-ki fizetni, ezt h oldjam meg?

P8k3r
Válasz Janesz kommentjére
2010. aug. 8. 12:49

Sziasztok!

Nekem az lenne a kérdésem h regisztráltam FT-re már nagyon régen, de egyszer sem játszottam ott és nem is fizettem be. Csak az e-mail címemet adtam meg, tehát semmi személyes adatot (név, cím, stb). Viszont az a gond h a mail cím, amivel beregeltem régen az a mostani MB-s számlám címe is.
Megoldható vhogy h egy új reget tudjak csinálni (mivel még úgy nem is fizettem be és a személyes adataimat sem tudják) h új accountot regeljek? És ha igen akkor ugye arra a MB-es címemre nem tudok, viszont azzal szeretnék be-ki fizetni, ezt h oldjam meg?

Hello!

A moneybookers accountodhoz tudsz hozzáadni email címeket, és azokat tudod használni befizetéshez.
Valamint a hozzáadott email címmel és a jelszavaddal is be tudsz majd jelentkezni MB-re.

Janesz
Válasz P8k3r kommentjére
2010. aug. 8. 13:46

köszi szépen! De azt nem láthatják vhogy h ez ugyanaz a MB account?

És ugyanarról az IP-ről beregelhetek? Mert ugye a másik accountal úgysem játszok/játszottam, vagy inkább másikról regeljek?

Élő ügyfélszolgálat