Dreedle
Válasz inci21 kommentjére
2010. nov. 27. 16:34

Pontosan. Nekem kb 1 hét alatt jött a jó hír.

inci21
Válasz Dreedle kommentjére
2010. nov. 27. 16:40

Pontosan. Nekem kb 1 hét alatt jött a jó hír.

Remélem én is jó híreket kapok majd :D

horpidoki
Válasz buktar kommentjére
2010. nov. 29. 12:10

full tilt

Sziasztok!

Lenne egy, lehet, hogy láma kérdésem! Több hónapja játszom a fullon versenyeken(freeroll, egy-két dolcsis), és az a tapasztalatom, hogy az esetek 70-80%-ában aki elsőnek megy all in a flop előtt az sikeresen bezsákolja a kasszát. Jártam már számtalanszor így AA val, vagy hasonló erős kézzel, és az ellenfélnél borzalmas lapok, pl; 3 7 különböző színből, és persze szettje, esetleg két párja lett.
Ugyan ezt tapasztalom akkor is amikor valakinél tetemes a zseton mennyiség, és bármire hív, túlnyomó részt viszi a kasszát, mert jön neki a lap!
Csak azért mertem a kérdést feltenni, mert nem egy-két alkalommal figyeltem erre fel, hanem több ezer leosztás tapasztalata ez. Másnál is hasonló a szitú? Vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen? :-(

dfecco23
Válasz horpidoki kommentjére
2010. nov. 29. 12:48

Sziasztok!

Lenne egy, lehet, hogy láma kérdésem! Több hónapja játszom a fullon versenyeken(freeroll, egy-két dolcsis), és az a tapasztalatom, hogy az esetek 70-80%-ában aki elsőnek megy all in a flop előtt az sikeresen bezsákolja a kasszát. Jártam már számtalanszor így AA val, vagy hasonló erős kézzel, és az ellenfélnél borzalmas lapok, pl; 3 7 különböző színből, és persze szettje, esetleg két párja lett.
Ugyan ezt tapasztalom akkor is amikor valakinél tetemes a zseton mennyiség, és bármire hív, túlnyomó részt viszi a kasszát, mert jön neki a lap!
Csak azért mertem a kérdést feltenni, mert nem egy-két alkalommal figyeltem erre fel, hanem több ezer leosztás tapasztalata ez. Másnál is hasonló a szitú? Vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen? :-(

Szokj hozzá, ez az online póker kis sajátossága. Teljesen standard dolog. Hisz tudjuk mindannyian, hogy csalnak a termek :D :D

JPmarco
2010. nov. 29. 20:26

Szia!

Teljesen egyet értek veled én még ilyet soha sehol nem tapasztaltam csak itt.
Már azt is meguntam hogy, panaszkodjak úgysem változik semmi.
Lehet hogy, ezért tudott Isildur1 3 hét alatt 5mill nyerőbe lenni, sokszor ment all in:)

Sziasztok!

horpidoki
Válasz JPmarco kommentjére
2010. nov. 30. 12:34

Szia!

Teljesen egyet értek veled én még ilyet soha sehol nem tapasztaltam csak itt.
Már azt is meguntam hogy, panaszkodjak úgysem változik semmi.
Lehet hogy, ezért tudott Isildur1 3 hét alatt 5mill nyerőbe lenni, sokszor ment all in:)

"Örülök", hogy másnak is ez a tapasztalata.
Úgy döntöttem írok nekik egy mélt, annyit megér!
Majd referálok, ha válaszoltak!
További sok sikert az asztaloknál!

panamaa
2010. nov. 30. 12:38

szerintem is így van, én élőben megyek sokszor allin elsőnek, és ott is ugyan ez van...lehet, hogy ugyan az az rng fehérváron, mint a fulltiltnél????

szerk: amúgy a szelektív memóriád, ha előveszed...mennyit mákoltál összesen?

birs320
2010. nov. 30. 12:50

Sziasztok!

Erről már korábban volt szó, beállítás kérdése, hogy adott terem az allin tolását vagy callolását díjazza. A Full Tilt a tolást, kisebb termek a callolást, ehhez alkalmazkodni kell

Tir-X
Válasz birs320 kommentjére
2010. nov. 30. 14:16

birs320, ez mekkora volt :D

Ezt én is csak alátámasztani tudom, higyjetek neki. Horpidoki, szakirodalomban megtalálhatod a megfelelő matematikai képleteket és összefüggéseket a zsetonállástól és allin tolástól függő nyerési esélyekről. Ezeket matematikusok és programozók válogatott csapata dolgozta ki a közelmúltban, akik azóta dollármilliókat nyertek az adott pókertermekben...

:D:P

medgypeti
2010. nov. 30. 16:37

"Örülök", hogy másnak is ez a tapasztalata.
Úgy döntöttem írok nekik egy mélt, annyit megér!
Majd referálok, ha válaszoltak!
További sok sikert az asztaloknál!

Mit írtál nekik?Én is elküldeném, kiváncsi vagyok!:D

Élő ügyfélszolgálat