Valaki találkozott már ilyennel FTP-n?Fogalmam sincs mi, lehet, de csak ennél az egy player-nél láttam ilyet. :)
az lenne a kérdésem h most vannak ezek az On Demandos versenyek, de a 135 fős rush sng-k eltüntek, már nem is lesznek?
Valaki találkozott már ilyennel FTP-n?Fogalmam sincs mi, lehet, de csak ennél az egy player-nél láttam ilyet. :)
Adott hét pénteken a megelőző hét keddtől adott hét hétfőig tartó időszakban termelt rake után kapsz RB-t.
Tehát vagy termeltél hétfő éjfélig 21.5d rake-et és valamikor utána kaptad a 20d-t, vagy hltfóig termeltél 41.5d rake-et és még előtte kaptad a 20d-t (ezt nem hiszem, ha azóta összesen 55d lett)
Megkapta már valaki a rush week nyereményét? Már erősen kedd van és még sehol a money!
Megkapta már valaki a rush week nyereményét? Már erősen kedd van és még sehol a money!
mintha 2p2-n olvastam volna olyat h ki lehet cserelni az avatart ftp-n sajatra
How to Create an Avatar Mod for
How to Create an Avatar Mod for Full Tilt Poker
Read more: How to Create an Avatar Mod for Full Tilt Poker | eHow.com How to Create an Avatar Mod for Full Tilt Poker | eHow.com
How to Create an Avatar Mod for Full Tilt Poker | eHow.com
Sziasztok!
Aki már rendelt kártyát a fulltiltről, meg tudja mondani, hogy milyen a minősége? Kettőt is látok, az academyn meg csak egyet, jobb-e egyik mint a másik és egyáltalán érdemes-e rákölteni a pontokat, jó-e a minősége? Előre is köszönöm.