P8k3r
Válasz Sai kommentjére
2010. dec. 6. 20:00

Valaki találkozott már ilyennel FTP-n?Fogalmam sincs mi, lehet, de csak ennél az egy player-nél láttam ilyet. :)
Image

Janesz
Válasz P8k3r kommentjére
2010. dec. 6. 20:03

az lenne a kérdésem h most vannak ezek az On Demandos versenyek, de a 135 fős rush sng-k eltüntek, már nem is lesznek?

JustHoldPlz
Válasz P8k3r kommentjére
2010. dec. 6. 20:28

Valaki találkozott már ilyennel FTP-n?Fogalmam sincs mi, lehet, de csak ennél az egy player-nél láttam ilyet. :)
Image

mintha 2p2-n olvastam volna olyat h ki lehet cserelni az avatart ftp-n sajatra

balage78
Válasz Sai kommentjére
2010. dec. 6. 21:01

Adott hét pénteken a megelőző hét keddtől adott hét hétfőig tartó időszakban termelt rake után kapsz RB-t.

Tehát vagy termeltél hétfő éjfélig 21.5d rake-et és valamikor utána kaptad a 20d-t, vagy hltfóig termeltél 41.5d rake-et és még előtte kaptad a 20d-t (ezt nem hiszem, ha azóta összesen 55d lett)

Köszi az infót. Igy még bonyolultabb ;-)

Báár mégsem, ami azt illeti, 2 hete regeltem és fizettem be a 600dolcsit.
Az első héten volt 20d raketermelés, és nem kaptam semmit.
A második héten hétfő éjfélig 28d.
Azaz 55d helyett 48 dolcsi rake.
A 20d FDBt 2.án kaptam, azaz utána, tehát nem "vonódik le".
Akkor 13d helyett kaptam 5.8at, azaz 7.2 RB dolcsinak megfelelő költséget vontak le, ami 26 valós dollár. (ki is jön, a te általad emlitett 22d + 26d költség = 48d termelt, klappol ez...)
Mivel semmit nem vettem\csináltam "költségért", akkor ez az jelenti hogy 26d költséget vontak le "befizetési költségként". Kijáj.

És akkor, ha jól értem, az elmúlt hétre (múltkedd-mahétfő) termeltem 39d raket, ami 10d RB lenne, de nem fogok semmit kapni, mert levonják a 20d költséget? Remélem nem.
Ejjj, de bonya, lehet nem véletlenül..
Mindegy, péntekre kiderül, 3-4 hét után elég pontosra beáll...
Mindenestre valszeg elmarad az általam "sejtett" 40% FDB, 27% RB, 5-10% pont\medál\egyéb, azaz össszesen 75%tól...

Bumbanas
Válasz balage78 kommentjére
2010. dec. 7. 14:57

Megkapta már valaki a rush week nyereményét? Már erősen kedd van és még sehol a money!

babyonboard
Válasz Bumbanas kommentjére
2010. dec. 7. 15:24

Megkapta már valaki a rush week nyereményét? Már erősen kedd van és még sehol a money!

7-én éjfélig (ET) utalják.

P8k3r
Válasz JustHoldPlz kommentjére
2010. dec. 7. 18:35

mintha 2p2-n olvastam volna olyat h ki lehet cserelni az avatart ftp-n sajatra

Köszi a választ, erre nem is gondoltam, de most, hogy mondod, vann benne valami. :)

KillBill100
Válasz P8k3r kommentjére
2010. dec. 7. 18:57

How to Create an Avatar Mod for

How to Create an Avatar Mod for Full Tilt Poker

Read more: How to Create an Avatar Mod for Full Tilt Poker | eHow.com How to Create an Avatar Mod for Full Tilt Poker | eHow.com

How to Create an Avatar Mod for Full Tilt Poker | eHow.com

P8k3r
Válasz Bumbanas kommentjére
2010. dec. 7. 19:03

Igen. :)

vatinyu
Válasz P8k3r kommentjére
2010. dec. 7. 19:22

Sziasztok!

Aki már rendelt kártyát a fulltiltről, meg tudja mondani, hogy milyen a minősége? Kettőt is látok, az academyn meg csak egyet, jobb-e egyik mint a másik és egyáltalán érdemes-e rákölteni a pontokat, jó-e a minősége? Előre is köszönöm.

Élő ügyfélszolgálat