Admin
Válasz Capt_chi kommentjére
2019. okt. 1. 19:34

Én még mindig nem szereplek a szeptemberi race listán...Van valami infó esetleg azóta?

Rajta vagyunk az ügyön, még egy kis türelmed kérjük és elnézésed kérjük hogy ez elhúzódik.

Fel tudsz esetleg minket venni skype-on (support1x1), ott azonnal tudjuk jelezni hogy éppen mi történt és bármi van, rögtön tudunk is reagálni.

(A skype support mostanában kb. reggel 9-től este 10-11-ig aktív a hét minden napján, néha picit tovább is.)

Admin
2019. okt. 2. 13:01

Én még mindig nem szereplek a szeptemberi race listán...Van valami infó esetleg azóta?

Szia, megtaláltuk a hiba okát és immár fent van a végleges frissítés. Köszönjük a türelmed:

Guts chase szeptemberi lista >>

Capt_chi
Válasz Admin kommentjére
2019. okt. 5. 6:06

Vannak tapasztalatok, hogy Skrillre mennyi idő kb a withdraw? 6 napja kértem ki, de még mindig pendinget mutat...

kureszka8
2019. okt. 5. 9:04

Vannak tapasztalatok, hogy Skrillre mennyi idő kb a withdraw? 6 napja kértem ki, de még mindig pendinget mutat...

12-24 óra

Jymaster111
2019. okt. 5. 10:36

Hello!

Első cashout a teremből ? - Ebben az esetben, ha nem tetted még meg, érdemes lehet feltölteni a dokumentumokat, mert ebbe esetleg beleköthetnek.

Admin
Válasz Admin kommentjére
2019. nov. 19. 15:46

A RedStar Poker ipokerhez való csatlakozása hírünk kapcsán megkerestük a Guts Pokert is. Ők még nem járnak abban a szakaszban hogy a nyilvánosság elé tárják hogy várhatóan hol fut majd a jövőben a pókertermük. Amint van a Guts Pokerrel kapcsolatban friss hírünk jelezni fogjuk.

A RedStar Poker csatlakozik az iPoker hálózathoz >>

dobimano
Válasz Admin kommentjére
2019. dec. 12. 18:54

Másnak sem indul el a Guts software ?

kacsa1st
Válasz Admin kommentjére
2020. jún. 1. 13:31

hali!

van náluk lehetőség 2 lépcsős azonosításra belépéskor?

Élő ügyfélszolgálat