Póker Fórum Archívum > Online póker termek > Hogy van ennyi ukrán regulár még mindig?

fuckopanch
2023. febr. 2. 1:58

Hogy van ennyi ukrán regulár még mindig?

Úgy tudom kötelezően sorozzák a férfiakat 18-50 között, ehhez képest pokerstarson is ukrán zászló alatt játszanak. Másik országból pár hónap alatt lehet nem változik a zászló, de egy év alatt már lecserélték volna a zászlót a nemzetiségnél.

Masters800
Válasz fuckopanch kommentjére
2023. febr. 2. 9:34

Jaj, de kedves vagy, ennyire zavarnak? Viccet félretéve, aki nem tudott átjönni a határon, mert nem tudott annyit fizetni a maffiaként működő határőrségnek, akkor előbb-utóbb kényszer sorozzák őket, sajnos a kárpátaljai honfitársainkat is, ami gyakorlatilag út a biztos halálba. Ha meg is próbálják megadni magukat az oroszoknak, bármikor hátba lőhetik őket.

fuckopanch
Válasz Masters800 kommentjére
2023. febr. 2. 12:36

Jaj, de kedves vagy, ennyire zavarnak? Viccet félretéve, aki nem tudott átjönni a határon, mert nem tudott annyit fizetni a maffiaként működő határőrségnek, akkor előbb-utóbb kényszer sorozzák őket, sajnos a kárpátaljai honfitársainkat is, ami gyakorlatilag út a biztos halálba. Ha meg is próbálják megadni magukat az oroszoknak, bármikor hátba lőhetik őket.

Csak kíváncsi voltam, nem a hazai oroszpropagandán élek.

Masters800
2023. febr. 2. 17:55

Csak kíváncsi voltam, nem a hazai oroszpropagandán élek.

Ahogy én sem, alternatív hírekből tájékozódok.Azért több emberség szorulhatott volna beléd, szerintem nem lennél szívesen kárpátaljai fiatal.

dezsoke
2023. febr. 2. 23:27

Úgy tudom kötelezően sorozzák a férfiakat 18-50 között, ehhez képest pokerstarson is ukrán zászló alatt játszanak. Másik országból pár hónap alatt lehet nem változik a zászló, de egy év alatt már lecserélték volna a zászlót a nemzetiségnél.

Nem veszik át a behívót.

csöcsike
2023. febr. 3. 10:43

Remélem idén a Fehéroroszokat is kitiltják! Ideje lenne!

Smasszer
Válasz csöcsike kommentjére
2023. febr. 3. 13:54

Remélem idén a Fehéroroszokat is kitiltják! Ideje lenne!

Sokra nem mennék vele. Akkor elköltöznének máshová. Csomó orosz reg pl. oda ment.

MarioGN
2023. febr. 3. 19:57

Azt hittem, betiltották őket.:4c:

Élő ügyfélszolgálat