InterBarbie
Válasz Admin kommentjére
2012. szept. 20. 13:40

Megpróbálunk minél gyorsabban utánanézni, esetleg tudnál küldeni egy screenshotot (egy emailben csatolt másolatot a hibaüzenetről, ahogy a képernyőn megjelenik) nekünk? support@interpoker.com
Köszi!

dr.drogba
Válasz InterBarbie kommentjére
2012. szept. 20. 14:29

Köszönöm szépen a segitséget,ugy néz ki mégis sikerült.

InterBarbie
Válasz Admin kommentjére
2012. szept. 20. 15:16

Köszönjük a visszajelzést:) Ettől függetlenül mi azért tovább küldtük az infót a technikai részlegre, csak sajnos beletelik pár napba, amíg végleges választ kapunk.

buckaroo
Válasz Admin kommentjére
2012. okt. 2. 11:55

Ti megkaptátok már a szeptemberi VIP race nyereményt?

TiltMePls
Válasz buckaroo kommentjére
2012. okt. 2. 13:57

Sziasztok!

Megpróbálom ide is leírni amit az Interpoker Marrakesh Experience topikba is írtam. Remélem egy arra illetékes személy vagy egy kompetens személy tud nekem ebben segíteni/tippet adni.

Link: https://poker-akademia.com/vBulletin/poker-akademia-cikkek-hirek/22561-interpoker-marrakesh-experience.html#post468103

Lényeg a lényeg: nyertem egy csomagot erre a marokkói útra, de nagy valószínűséggel nem tudok elmenni rá, de csak úgy veszni hagyni sem szeretném, mert eléggé értékes maga az út, s vele a programok (1.350 EUR)

Nem tudom mi ilyenkor a helyzet, ha nem tudok elmenni. Felajánlhatom-e valaki másnak (barátnak, ismerősnek), eladhatom-e (természetesen nem a teljes áráért)? A terem valamivel kompenzál engem ha nem megyek el rá vagy csak egyszerűen elbukom a lehetőséget? Igazság szerint a legjobban annak örülnék jelen pillanatban ha valahogyan ezt pénzre tudnám váltani.

Köszönöm az érdemi válaszokat!

buckaroo
Válasz Admin kommentjére
2012. okt. 2. 14:47

Én úgy tudom, a hivatalos kiírás szerint nem ruházhatod át, és nem válthatod be más nyereményre... A supportot kérdezted?

InterBarbie
Válasz Admin kommentjére
2012. okt. 2. 14:57

Szia!

Először is gratulálok a nyereményhez, és sajnálom, hogy nem tudsz eljönni velünk Marokkóba.
Átnéztük a lehetőségeket, de sajnos az út nem ruházható át senki másra, és készpénzre sem váltható.
Viszont fel tudjuk azt ajánlani, hogy a következő közös InterPoker útra biztosítunk egy helyet számodra:)
Még nem tudjuk pontosan, hogy hol és mikor lesz ez, de nagy valószínűséggel az elkövetkezendő 3 hónapban. Ahogy megtudunk több részletet, rögtön szólunk neked, hogy tudjál te is tervezni.

Gondold át és szólj, ha ez a megoldás megfelel.

InterBarbie

buckaroo
Válasz Admin kommentjére
2012. okt. 2. 15:00

Szia Barbie! Ha már itt vagy nem tudod, miért nem lehet regisztrálni a Morocco Rake Race Freerollra, ami ma lesz este 22-tól? Benne vagyok az 5-10be, de nem enged... köszi.

TiltMePls
Válasz InterBarbie kommentjére
2012. okt. 2. 15:10

Szia Barbi!

Először is köszi a gyors választ! :)

Igazából ahogy azt a központi supportnak is írtam a fő probléma számomra az, hogy nehezen tudnék kivenni szabadságot ebben az évben mert már nyáron elhasználtam a javát. Ha neked nem okoz problémát akkor erről e-mailben értekezhetnénk tovább, nem szeretném ezt itt a fórumon nyilvánosan megvitatni :)

Ha tudsz adni egy e-mail címet akkor azért hálás lennék :)

InterBarbie
Válasz Admin kommentjére
2012. okt. 2. 15:13

Szia buckaroo!

Épp most intézzük, 2-3 órán belül (lehet, hogy még hamarabb) már tudsz rá regisztrálni.

Sok sikert!:)

Élő ügyfélszolgálat