Köszönjük az eddigi január havi Player of the Month promó beküldőinek az emaileket, mindenkit regisztráltunk a január 31-i DHD döntőre! TID: 52895380
Szia Barbie abban tudnál segíteni hogy nem tudok asztalt megnyitni. a lobby bejön de nem tudok beülni sehova lefagy , nem is tölti be az asztalt.???
Szia Balibá,
Próbáld meg a pop-up blockert deaktiválni a böngészőben, valószínű, hogy az nem engedi, hogy megnyisd az asztalokat. Ha továbbra is gond van, csak szólj!
Szia Barbie abban tudnál segíteni hogy nem tudok asztalt megnyitni. a lobby bejön de nem tudok beülni sehova lefagy , nem is tölti be az asztalt.???
Tud valaki valamit az itt működő MTT leaderboardról? A ranglistát sose nyitja meg nekem, van valami módja megtudni az állást, illetve egyáltalán él még ez a promó? :)
Szia BrenDoN,
igen, ez még egy régi promó, sajnos még nem került le a weboldalról, de a napokban levesszük.
Tud valaki valamit az itt működő MTT leaderboardról? A ranglistát sose nyitja meg nekem, van valami módja megtudni az állást, illetve egyáltalán él még ez a promó? :)
Szia Barbie! Nem lehetne valahogy elérni hogy az InterTwined lista kicsit gyakrabban frissüljön itt közel a vége előtt? :) 5-6 naponta van új adat, régen ezek a listák naponta frissültek. Köszi
Szia buckaroo,
utoljára pénteken volt frissítve, ma reggel azzal kezdtem, hogy átküldtem a legújabb adatokat annak a kollégámnak, aki frissíti a listát. Most rákérdeztem, félórán belül fent lesz! Megpróbálok holnaptól nagyobb nyomást gyakorolni rá ;)
Szia Barbie! Nem lehetne valahogy elérni hogy az InterTwined lista kicsit gyakrabban frissüljön itt közel a vége előtt? :) 5-6 naponta van új adat, régen ezek a listák naponta frissültek. Köszi
Köszi a gyors választ! :)
Szia Barbie!
Tudom,hogy még friss ez az új törvény,de mit gondolsz(tok),ti maradtok a magyar piacon?
Illetve,hogyan fogadják a törvényt?
Szia buckaroo, a mai már frissítve is van!
Köszi a gyors választ! :)