InterBarbie
Válasz Admin kommentjére
2013. jan. 9. 15:26

Köszönjük az eddigi január havi Player of the Month promó beküldőinek az emaileket, mindenkit regisztráltunk a január 31-i DHD döntőre! TID: 52895380

Balibá
Válasz InterBarbie kommentjére
2013. jan. 9. 18:50

Szia Barbie abban tudnál segíteni hogy nem tudok asztalt megnyitni. a lobby bejön de nem tudok beülni sehova lefagy , nem is tölti be az asztalt.???

InterBarbie
Válasz Balibá kommentjére
2013. jan. 11. 12:11

Szia Balibá,

Próbáld meg a pop-up blockert deaktiválni a böngészőben, valószínű, hogy az nem engedi, hogy megnyisd az asztalokat. Ha továbbra is gond van, csak szólj!

Szia Barbie abban tudnál segíteni hogy nem tudok asztalt megnyitni. a lobby bejön de nem tudok beülni sehova lefagy , nem is tölti be az asztalt.???

BrenDoN
Válasz Admin kommentjére
2013. jan. 18. 19:14

Tud valaki valamit az itt működő MTT leaderboardról? A ranglistát sose nyitja meg nekem, van valami módja megtudni az állást, illetve egyáltalán él még ez a promó? :)

InterBarbie
Válasz BrenDoN kommentjére
2013. jan. 21. 10:10

Szia BrenDoN,

igen, ez még egy régi promó, sajnos még nem került le a weboldalról, de a napokban levesszük.

Tud valaki valamit az itt működő MTT leaderboardról? A ranglistát sose nyitja meg nekem, van valami módja megtudni az állást, illetve egyáltalán él még ez a promó? :)

buckaroo
2013. jan. 21. 11:57

Szia Barbie! Nem lehetne valahogy elérni hogy az InterTwined lista kicsit gyakrabban frissüljön itt közel a vége előtt? :) 5-6 naponta van új adat, régen ezek a listák naponta frissültek. Köszi

InterBarbie
Válasz buckaroo kommentjére
2013. jan. 21. 14:27

Szia buckaroo,

utoljára pénteken volt frissítve, ma reggel azzal kezdtem, hogy átküldtem a legújabb adatokat annak a kollégámnak, aki frissíti a listát. Most rákérdeztem, félórán belül fent lesz! Megpróbálok holnaptól nagyobb nyomást gyakorolni rá ;)

Szia Barbie! Nem lehetne valahogy elérni hogy az InterTwined lista kicsit gyakrabban frissüljön itt közel a vége előtt? :) 5-6 naponta van új adat, régen ezek a listák naponta frissültek. Köszi

buckaroo
2013. jan. 21. 18:17

Köszi a gyors választ! :)

dr.drogba
2013. jan. 21. 18:31

Szia Barbie!

Tudom,hogy még friss ez az új törvény,de mit gondolsz(tok),ti maradtok a magyar piacon?
Illetve,hogyan fogadják a törvényt?

InterBarbie
2013. jan. 22. 10:47

Szia buckaroo, a mai már frissítve is van!

Köszi a gyors választ! :)

Élő ügyfélszolgálat