a 2999est sikerült elhozni :) Ráadásul ötös allin, amelyben kemény 27-tel mentem harcba :) Flop:534 itt nem sok esélyt adtam neki, riv:K (na itt volt 7%om) turn:6 yupeee, egy K7essel osztoztunk a poton. Vicces szitu volt, már csak a 3mrdost kéne behúzni :)
Köszi!
ááá, legalább 2-3 nap még kb. a mérföldköveket figyelni kell. az gyanus ha mindenki allint nyom! :) De a számlálókat kell lesni. :)
köszi!
ááá, legalább 2-3 nap még kb. A mérföldköveket figyelni kell. Az gyanus ha mindenki allint nyom! :) de a számlálókat kell lesni. :)
Váá,nem hiszem el enyém lett 2999100000 FR asztalon 3 limpelöre toltam rá 23-al mki fold :):)
Ilyen nincs....
bocs, de tudtommal az nem fizet, a köv mérföldkő az 2,999,250,000!
bocs, de tudtommal az nem fizet, a köv mérföldkő az 2,999,250,000!
Hud
újraraktam a gépem, és az istenért se akar menni a HUD beállítás, (nem találom hova menti a handeket/hol kéne beállítani, hogy hova mentse őket ) tudna ki segíteni? (win 7)
újraraktam a gépem, és az istenért se akar menni a HUD beállítás, (nem találom hova menti a handeket/hol kéne beállítani, hogy hova mentse őket ) tudna ki segíteni? (win 7)
köszi, az a tetves rejtett file opció már nem megint megkeserítette az életem :D
köszi, az a tetves rejtett file opció már nem megint megkeserítette az életem :D