Szia!
Még decemberben futottam végig ezeket a köröket. 2 nap múlva megküldték a covidos levelet amit neked és utána még 8 nap volt amire meglett a dokumentum verify. Aztán vártam 2hetet és nem jött a pénz és kiderült, hogy amikor kérik a doksikat automatikusan cancelezik a kifizetést ezért újra kell kérni, kikértem megint utána már jött a szokásos 3nap után. Úgyhogy miután megjött a mail, hogy rendben vannak az irataid újra kell csinálni a withdrawal requestet.
az a kemény,mikor egy ilyen kis teremnél a 3 munkanapos kifizetésnél már hőbörgés van!
el vagytok kényeztetve szerintem
[QUOTE=lourker;754627]Szia!
Még decemberben futottam végig ezeket a köröket. 2 nap múlva megküldték a covidos levelet amit neked és utána még 8 nap volt amire meglett a dokumentum verify. Aztán vártam 2hetet és nem jött a pénz és kiderült, hogy amikor kérik a doksikat automatikusan cancelezik a kifizetést ezért újra kell kérni, kikértem megint utána már jött a szokásos 3nap után. Úgyhogy miután megjött a mail, hogy rendben vannak az irataid újra kell csinálni a withdrawal
Nekem egy hónap volt amíg kiutaltak a pénzt
Köszönöm az infókat! Ezek szerint nem csak velem baszakodnak, hanem általános belassulás.
Egyébként Juicy Stakes-ről van infója valakinek, hogy ott is ez megy, vagy ott gyorsabb a kifizetés?
Köszönöm az infókat! Ezek szerint nem csak velem baszakodnak, hanem általános belassulás.
Egyébként Juicy Stakes-ről van infója valakinek, hogy ott is ez megy, vagy ott gyorsabb a kifizetés?
Ma megkaptam én is a kiutalást!