Póker Fórum Archívum > Online póker termek > Ipokeres regularok topicja

pindrokk
2008. aug. 29. 11:48

Ipokeres regularok topicja

Egy külföldi fórumon láttam hasonlót és úgy gondoltam nem árt ha egy ilyen van az Akadémián is. Mivel elég sokan játszunk itt, azt hiszem megoszthatjuk egymással eredményeinket+tapasztalatainkat. Pl: kik azok a regularok akikre érdemes figyelni vagy könnyen lehúzható fishek akik sokat játszanak.

Nekem főleg NL50-ről van tapasztalatom, berakok pár reget akit úgy gondolok viszonylag könnyen lehet verni:
Tanesia, creativeart, GotNoNameYet, CelineParis, iloveparimatch.

Ha sokat játszó fish: moveitmoveit, GARFIELD15,mysteryflo,BankyJonze.

A totális idiótákat nem sorolom fel mert ők sajnos nem sokat játszanak.

Littlemage
Válasz pindrokk kommentjére
2008. aug. 29. 17:58

Tanesia azért sztem nem rossz, bár én nem sokat játszottam vele, de anno néha megnézegettem, s szinte az összes asztalánál plusszos 0.5-2 BI-al, igaz az én adatbázisomban -2 BI 2k hand utan. Persze mivel játszik vagy 16 asztalon, nem nehez leredukálni a lapjait.
akire érdemes - főleg lopkodás miatt - odafigyelni az tesorillos. Ő is rengeteg asztalon játszik, s a vakjait csak erős kézzel védi.

Littlemage
Válasz Littlemage kommentjére
2008. aug. 29. 18:06

szerintem elég béna még xDeDex és noiq3443312 is, s sokat játszottak.

pindrokk
Válasz Littlemage kommentjére
2008. aug. 29. 18:18

tesorrillos nekem is passzívnak van beírva, de őt mostanában nem nagyon látom

Overcome85
2008. aug. 29. 20:42

Tanesia szerintem is jó!Múltkor nagyon csúnyán levett!QQ-val limpelt én meg raise-eltem 77-el!Flop Q74 szivárvány!Nice job!:(
ProgressQuest :egész jó feszes!
IWantZaranoff:szintén!
PUNISHER:szintén!
IloveChuckNoris:szintén!
Egyenlőre ennyi jo feszes playa jutott eszembe!
Nem anniyra jók de azért vigyázni kell velük!Ha nagyon licitálnak jó kezük van!
Még cbet-en kívül nem nagyon láttam őket bluff-ölni!

kolatoki
Válasz Overcome85 kommentjére
2008. aug. 29. 21:14

nl50sh:
Én 5 napja keztem el este 10 től játszani hajnal 4-5-6 ig is.Eddig mindig reggel hatkor kelltem, és nagyon sokat játszottam a regularokkal nappal és ezt megunva váltottam az éjszakai műszakra:)A nagy különbség hogy reggel hatkor kb délig alíg van 20 szoba este közel 80 is van és az utóbbi 4 nap a regularoktól is távol maradtam,persze van este is egy-egy az asztalnál velem együtt de az nem olyan vészes:)
A nagy változás hogy egy normális játékkal amit ti is tudtok magyarok: pinrok,overcome,thxlittle,trottyospupu,littlemage,és a többiek,könyebben hoznátok a napi 2-3 beülő pluszt(eddig ezaz átlagom 5 nap alatt.) mivel 3x-4x annyi hal van.
Kicsit off volt de az előttem szólokkal egyet értek és sztem érdemes oda figyelna arra a 3-4 orszo játékosra,a nevüket most nemtudom de ők is jók szerintem.

pindrokk
Válasz kolatoki kommentjére
2008. aug. 29. 21:21

nl50sh:
Kicsit off volt de az előttem szólokkal egyet értek és sztem érdemes oda figyelna arra a 3-4 orszo játékosra,a nevüket most nemtudom de ők is jók szerintem.

orszo=orosz? pl: AlexGran?

kolatoki
2008. aug. 29. 21:23

Ja orosz ezt elírtam bocsi:) pl alexgran ahha szted ő nem jó?

Overcome85
2008. aug. 29. 22:24

Nagyon hízelgő Kolatoki ,h normális játékosnak tartasz!:)
Bár amikor utóljára találkoztunk eléggé tilten voltam!Nagyon sokat buktam!
De hó végére sikerült egy egész jó plusszt összehozni!Igaz visszaléptem ahogy tanácsoltad és most már megint megtalálható vok néha NL50-en!
Pl ma is de megint szanaszét mákoltak!A sett-emet 3betelt party-ban 42o verte!:(De NL100-on visszajött!:)
Amúgy nekem eddig az este 6-tól este 11-ig tartó időszak tűnt a leggyengébbnek!
De ha szerinted jó este 10 után akkor kipróbálom!
Amúgy nem sokáig leszek a klubban mivel lépek IPoker-ről!:(
Amúgy ha űber idiótárol van szó akkor White121 minden pálmát visz!
VPIP 83!!!Mindennel megy és mindennel chack raise-t játszik!

pindrokk
2008. aug. 29. 22:30

Ja orosz ezt elírtam bocsi:) pl alexgran ahha szted ő nem jó?

De jó, kb olyan mint akiket feljebb felsoroltál

Élő ügyfélszolgálat