Valóban, így nehéz lesz beállítani. Tegnap kaptam tőlük e-mailt, hogy töltsem le a kliens frissítést, mert régi verziót használok, (old and incomplete version ) ha nem frissítek a régit napokon belül nem tudom majd használni. Nem tudom Te mikor töltötted le a. Ha nem ez a gond, akkor support ( bár a live supporttal kapcsolatban nincsenek jó tapasztalataim...)
Mi baja van ennek ma? Elöször kivágott mindenkit. Mire visszajött 2 asztal maradt csak, most meg megint szakadozik.
szoftver frissítés van, amit látok újdonság, hogy lehet privát versenyeket, cg asztalokat nyitni, gondolom hasonlóan, mint ps-en
hogy van az, hogy befizettem 1000 usd-t netellerről, jóváírtak 1000 usd-t a számlámon, plusz 30 usd insta bónuszt, de a netellerről cselesen 1069 usd-t vontak? mindkét számlám usd alapú.
az is vicces, hogy a supportal minden bónuszért történő befizetésnél alkudozni kell.:)
tessék :(
hogy van az, hogy befizettem 1000 usd-t netellerről, jóváírtak 1000 usd-t a számlámon, plusz 30 usd insta bónuszt, de a netellerről cselesen 1069 usd-t vontak? mindkét számlám usd alapú.
az is vicces, hogy a supportal minden bónuszért történő befizetésnél alkudozni kell.:)
Ja, és nem ismeritek az elsőt storyt, amikor befizettem az ezer dolcsit.
Átváltotta eurora, majd vissza dollárra, minden költség engem terhelt.
Supportnak miután szóltam a turpisságról, külön kellett beallitania, hogy legközelebb dollárban érkezzen a pénz, ugyanis neked NEM LEHET EZT BEÁLLÍTANI! Csak ha külön szólsz a supportnak.
De hát az egyszeri játékos honnan a francból tudja, hogy egy dolláros neteller számlárol ha befizetek egy dolláros terembe, ugyan ne váltsa már át kétszer a pénzt...
Ezek a megállapítások nyugodtan mehetnek a terembemutatóhoz, mert szerintem fontosak... nem csak visszakeresve a fórumba kéne erről tudomást szerezni, vagy a tanulópénz befizetése után.
köszi
Ezeken a heti freerollokon szoktatok játszani? Hányan szoktak indulni kb.?
Nemrég tértem vissza ebbe a terembe. Az első cashout wire transfer-rel történt (régebben volt kifizetési lehetőség VISA-ra is)
A gondom az, hogy a kiutalt összegnél kb. 5 dollárral kevesebb érkezett meg. Ezt vajon a bankom vonta le? És ez egy fix összegű levonás, vagy a következő kiutalásomnál arra számítsak, hogy az összeg egy bizonyos százalékát bukom ily módon?
Valakinek van tapasztalata erről?
Sziasztok!
Lehet kipróbálnám a termet főleg délelőtti ill délutáni játékra de persze az esti sincs kizárva!:)
A lényeg ,h tudnátok felvilágosítást adni NL50-NL100 SH mezőnyről?
Milyenek a játékosok?Még mindig gyengék vagy esetleg erősödött a mezőny?
Előre is köszi
Lucky Ace 25%instant bonus
Jó napot. Befizettem ide. Az akadémián keresztül regisztráltam, töröltem előtte a sütiket is de nem kaptam meg a 25% instant bonus-t. Mit rontottam el? Vagy nem rögtön érkezik meg?