Póker Fórum Archívum > Online póker termek > Melyik Terembe menjek??

TheStig
Válasz castor11 kommentjére
2010. jan. 5. 12:43

Sziasztok,

kiolvastam ezt a topicot, meg még egy másik hasonló cimüt, de nem tudtam dönteni. Eddig előben játszogattam haverokkal, ismerősökkel, most kezdenék online játszani. Micro limit CGt játszanék NL2-n :) hozzátok képest hobbi szinten, heti párszor pár órát!
ha számitásaim nem csalnak, akkor az elsőbefizetési bonuszból ezen a limiten megszerezhető összeg elhanyagolható, RB szintén?
ami aggaszt, hogy az összes terem RNGjére fújolt már valaki :) bár tudom, hogy "elvileg" mind megbizható!
a rake lehet még az egyik szempont ami szóba jöhet, pl FTP-n magasabb microlimiten a rake, mint a startson...
eddig a Stars volt szimpatikus, de a topic kiolvasása után úgy tünik, hogy az Everestet favorizálják itt sokan!
szóval a nagy kérdés, melyik terem lenne az igazi számomra?

a válaszokat előre is köszi!

attiati
Válasz TheStig kommentjére
2010. jan. 5. 13:52

Sziasztok,

kiolvastam ezt a topicot, meg még egy másik hasonló cimüt, de nem tudtam dönteni. Eddig előben játszogattam haverokkal, ismerősökkel, most kezdenék online játszani. Micro limit CGt játszanék NL2-n :) hozzátok képest hobbi szinten, heti párszor pár órát!
ha számitásaim nem csalnak, akkor az elsőbefizetési bonuszból ezen a limiten megszerezhető összeg elhanyagolható, RB szintén?
ami aggaszt, hogy az összes terem RNGjére fújolt már valaki :) bár tudom, hogy "elvileg" mind megbizható!
a rake lehet még az egyik szempont ami szóba jöhet, pl FTP-n magasabb microlimiten a rake, mint a startson...
eddig a Stars volt szimpatikus, de a topic kiolvasása után úgy tünik, hogy az Everestet favorizálják itt sokan!
szóval a nagy kérdés, melyik terem lenne az igazi számomra?

a válaszokat előre is köszi!

pacific, bwin, everest... nem nagyon nyúlhatsz mellé egyikkel sem, pár asztalos játéknál nem nagyon fogod érzékelni, hogy gyengébb a kliensük, mint mondjuk a legnagyobb termeké, cserébe sok a hal.

Ha bónuszt is szeretnél, akkor úgy méretezd az első befizetésedet, amit még tudsz is teljesíteni nl2-n. Ez mindenképpen maximum pár 10$ lehet, sajnos nem vagyok képben. Aztán majd utána befizeted a többi pénzt. Olyan termet is választhatsz, ahol részteljesítésnél is kifizetik a bónuszokat. Ebben nincs tapasztalatom.

TheStig
Válasz attiati kommentjére
2010. jan. 5. 14:13

pacific, bwin, everest... nem nagyon nyúlhatsz mellé egyikkel sem, pár asztalos játéknál nem nagyon fogod érzékelni, hogy gyengébb a kliensük, mint mondjuk a legnagyobb termeké, cserébe sok a hal.

Ha bónuszt is szeretnél, akkor úgy méretezd az első befizetésedet, amit még tudsz is teljesíteni nl2-n. Ez mindenképpen maximum pár 10$ lehet, sajnos nem vagyok képben. Aztán majd utána befizeted a többi pénzt. Olyan termet is választhatsz, ahol részteljesítésnél is kifizetik a bónuszokat. Ebben nincs tapasztalatom.

először 1 asztalon játszogatnék :D szóval a több asztal nem szempont...

attiati
Válasz TheStig kommentjére
2010. jan. 12. 15:30

Hamarosan lehet teremváltásra kényszerülök, ongame kizárva. Kb fél évre kellene. NL25 SH (később talán NL50)
- A legfontosabb: Hétköznap délután 3-4órától induljon be a forgalom. Napi 2-3óra játék erejéig. (a 7-8 legjobb asztalt szoktam megnyitni)
- HM és HUD használat
- Sok fish :)

Ha handet is szeretnék venni, akkor azért leszűkül a kör rendesen (stars, ftp, partypoker, ipoker, cereus, bodog, b2b). Máshova nem láttam vételi lehetőséget. Ha ezekből szeretnék választani, akkor ongame játékosállományához képest szerintetek melyik lehet hasonlóan gyenge? +a fenti feltételek. Jól érzem, hogy lehetetlen küldetés? :)

Lev729
Válasz attiati kommentjére
2010. jan. 12. 15:55

Hamarosan lehet teremváltásra kényszerülök, ongame kizárva. Kb fél évre kellene. NL25 SH (később talán NL50)
- A legfontosabb: Hétköznap délután 3-4órától induljon be a forgalom. Napi 2-3óra játék erejéig. (a 7-8 legjobb asztalt szoktam megnyitni)
- HM és HUD használat
- Sok fish :)

Ha handet is szeretnék venni, akkor azért leszűkül a kör rendesen (stars, ftp, partypoker, ipoker, cereus, bodog, b2b). Máshova nem láttam vételi lehetőséget. Ha ezekből szeretnék választani, akkor ongame játékosállományához képest szerintetek melyik lehet hasonlóan gyenge? +a fenti feltételek. Jól érzem, hogy lehetetlen küldetés? :)

Cereusról elég jókat hallani. 50-től viszont szinte csak BBJ-os asztal van.
Bodogon, pedig max. 4 asztal, ha jól tudom, de hasonló állomány.

zsjozsef
Válasz Lev729 kommentjére
2010. jan. 15. 17:02

A Boss-on, iPoker-en kívül hol lehet találni € alapú CG asztalokat?

Köszi.

Valhalla
Válasz zsjozsef kommentjére
2010. jan. 15. 17:06

A Boss-on, iPoker-en kívül hol lehet találni € alapú CG asztalokat?

Köszi.

Microgaming-pl. Unibet, B2B-pl. Devilfish

12mike34
Válasz Valhalla kommentjére
2010. jan. 15. 18:49

Első befizetésemet szeretném megtenni és tanácsot kérnék.

Eddig barátokkal, illetve 1k+1k-t játszottam a helyi, kisebb póker-klubban.
Olvasom a fórumot, videózok, könyvet olvasok.
Neten az Unibeten játszottam eddig Freeroll-okat - de itt mint tudjuk nem valami könnyű fizetős helyet elérni.... néha-néha sikerül 0,10-0,25€-t nyerni, de egyből elveszítem...

Az Unibet stílusa megtetszett. de nemtudom hogy érdemes-e ide befizetni. SnG-t és MTT-t játszanék, 1-5€ között... Olyen 40€-t fizetnék be, tehát jó, ha ide fizetek, ha igen, milyen bónuszkóddal?

Előre is köszönet, Mike

12mike34
Válasz 12mike34 kommentjére
2010. jan. 15. 21:20

....

12mike34
Válasz 12mike34 kommentjére
2010. jan. 16. 14:58

na szóval? pls tanácsokat kérnék....

Élő ügyfélszolgálat