Redkingsen 30 naponta kérhetsz bónuszt 8x pontért
Rake 20$-ig egy asztalos sitngokig mindenhol 10%, legalábbis én nem láttam még kisebbet.
sajnos az idegrendszeremre nincs jó hatással a bwin, igy tilt-cashoutoltam a rollom :)
új termet keresnék, tudtok olyan termet ahol:
1) euro alapú számla létezik
2) alacsony a rake (5% és nem 6,6+%) és nincs bad beat jackpot (de végülis ha 6,6 az is elmegy, csak BBJ ne legyen)
3) van türhető NL10 asztalszám/állomány
4) nem regulárháború folyik az RBért :)
köszi...
Microgamingen belül Unibet?
-euro alapú
-30% fix rb
-állítólag a mezőny se rossz
-rake számítást sajnos nem tudom, hogy van náluk :/
sajnos az idegrendszeremre nincs jó hatással a bwin, igy tilt-cashoutoltam a rollom :)
új termet keresnék, tudtok olyan termet ahol:
1) euro alapú számla létezik
2) alacsony a rake (5% és nem 6,6+%) és nincs bad beat jackpot (de végülis ha 6,6 az is elmegy, csak BBJ ne legyen)
3) van türhető NL10 asztalszám/állomány
4) nem regulárháború folyik az RBért :)
köszi...
boss és entraction skinek jönnek szóba szerintem. itt akademian is van jo pár lehetőség ezekre. (talán még microgaming)
Microgamingen belül Unibet?
-euro alapú
-30% fix rb
-állítólag a mezőny se rossz
-rake számítást sajnos nem tudom, hogy van náluk :/
bosson van BBJ nem?
az entraction a 4) pont miatt kilőttem
Sziasztok!
Jelenleg RedKings-en játszom SH CG-t és hiába van 60% RB-m az rake számítási rendszer miatt jó ha max 40%-ra kijön... Ezért teremváltáson gondolkodom. Az Everest és a Stars-ra gondoltam első körben(NL20,NL25,NL30). Itt FD-vel milyen RB jönne ki? Vkinek van tapasztalata ez ügyben?
everesten nincs rakeback
Sziasztok!
Jelenleg RedKings-en játszom SH CG-t és hiába van 60% RB-m az rake számítási rendszer miatt jó ha max 40%-ra kijön... Ezért teremváltáson gondolkodom. Az Everest és a Stars-ra gondoltam első körben(NL20,NL25,NL30). Itt FD-vel milyen RB jönne ki? Vkinek van tapasztalata ez ügyben?
Sziasztok!