Póker Fórum Archívum > Online póker termek > Melyik Terembe menjek??

möster
Válasz CrisRoniii7 kommentjére
2013. szept. 16. 20:13

gyakorlatilag bármelyik termet választhatod, micro limiten mindenhol találsz fisheket <-- és ez tényleg nem közhely. válassz olyan termet ahol van fix RB, mondjuk 888-on pont nincs, de tényleg parádés a mezőny!

SenkiAlfonz6
2013. okt. 4. 14:29

Rakeback szempontjából NLHE SH micro limiten melyik a legjobb terem?

nevemjoe
Válasz SenkiAlfonz6 kommentjére
2013. nov. 13. 2:31

Ez engem is érdekelne :) Köszi előre is :)

BrenDoN
Válasz SenkiAlfonz6 kommentjére
2013. nov. 13. 2:44

Ezen a szinten még nem fontos az RB, sokkal inkább az akció és a játékosállomány, nagyon mellényúlni nem tudsz. Amúgy nagyon egyszerű kalkulált rb-t számolni, ne legyetek lusták, csak össze kell adni a %-okat és annyi:

First depo bón: x %
Rakeback/VIP: x %
Egyéb promó: x %
Rake race: x %
-----------------------------
Kaluklált RB: Y %

Mivel tudod mennyit fogsz rakelni, azt is tudod, honnan mennyi rb%-ot vársz, szépen átnyálazod minden terem ajánlatát és kiválasztod a legjobbat. Csak le kell ülni és csinákni kell.

demayobg
2014. jan. 27. 12:21

Üdv! Kérlek segítsetek. Nem tudom eldönteni hogy a 888. vagy a PKR. online terembe fizessek be. Micro limiten NL5-n szeretnék játszani kezdetben cash gamet. Szempontom az lenne melyik terem játszható könnyebben, "hol a több hal" ezen a téten?!

Lord Secret
2014. jan. 27. 13:40

microsoknak rakeback szempontból a TerminalPoker-t ajánlom én is ott vagyok !

petyaatya
Válasz Lord Secret kommentjére
2014. febr. 1. 15:35

Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni teremválasztáshoz. Jelenleg RedKings-en tolom NL10 zoomon, és szeretnék feljebb lépni, de elég meglepő módon NL10 felett szinte soha nincs rendes akció(NL30-on most 6 játékos van). Szerintetek melyik a legjobb terem nl 20 fast forward pokert játszani? (Stars-ra nem mennék, illetve egy jó RB deal se ártana). Előre is köszi.

Macko1
Válasz demayobg kommentjére
2014. febr. 2. 8:37

Üdv! Kérlek segítsetek. Nem tudom eldönteni hogy a 888. vagy a PKR. online terembe fizessek be. Micro limiten NL5-n szeretnék játszani kezdetben cash gamet. Szempontom az lenne melyik terem játszható könnyebben, "hol a több hal" ezen a téten?!

Menj PKR-re.

pLau
2014. márc. 30. 15:50

Sziasztok! Régóta nem játszottam interneten és látom elég sok új terem van. Melyik termet tudnátok ajánlani leginkább nl10-re. Ami a fontos, hogy Visa kártyával lehessen befizetni és arra ki is tudjam kérni az esetleges nyereményt! Előre is köszönöm!

BrenDoN
Válasz pLau kommentjére
2014. márc. 30. 16:10

Sziasztok! Régóta nem játszottam interneten és látom elég sok új terem van. Melyik termet tudnátok ajánlani leginkább nl10-re. Ami a fontos, hogy Visa kártyával lehessen befizetni és arra ki is tudjam kérni az esetleges nyereményt! Előre is köszönöm!

Nézz szét a terembemutatók között és válassz kedvedre, NL10en oly mindegy, hol pötyögsz, azt pedig neked kell tudni, hogy melyik skin tetszik.

Élő ügyfélszolgálat