gyakorlatilag bármelyik termet választhatod, micro limiten mindenhol találsz fisheket <-- és ez tényleg nem közhely. válassz olyan termet ahol van fix RB, mondjuk 888-on pont nincs, de tényleg parádés a mezőny!
Rakeback szempontjából NLHE SH micro limiten melyik a legjobb terem?
Üdv! Kérlek segítsetek. Nem tudom eldönteni hogy a 888. vagy a PKR. online terembe fizessek be. Micro limiten NL5-n szeretnék játszani kezdetben cash gamet. Szempontom az lenne melyik terem játszható könnyebben, "hol a több hal" ezen a téten?!
microsoknak rakeback szempontból a TerminalPoker-t ajánlom én is ott vagyok !
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni teremválasztáshoz. Jelenleg RedKings-en tolom NL10 zoomon, és szeretnék feljebb lépni, de elég meglepő módon NL10 felett szinte soha nincs rendes akció(NL30-on most 6 játékos van). Szerintetek melyik a legjobb terem nl 20 fast forward pokert játszani? (Stars-ra nem mennék, illetve egy jó RB deal se ártana). Előre is köszi.
Üdv! Kérlek segítsetek. Nem tudom eldönteni hogy a 888. vagy a PKR. online terembe fizessek be. Micro limiten NL5-n szeretnék játszani kezdetben cash gamet. Szempontom az lenne melyik terem játszható könnyebben, "hol a több hal" ezen a téten?!
Sziasztok! Régóta nem játszottam interneten és látom elég sok új terem van. Melyik termet tudnátok ajánlani leginkább nl10-re. Ami a fontos, hogy Visa kártyával lehessen befizetni és arra ki is tudjam kérni az esetleges nyereményt! Előre is köszönöm!
Sziasztok! Régóta nem játszottam interneten és látom elég sok új terem van. Melyik termet tudnátok ajánlani leginkább nl10-re. Ami a fontos, hogy Visa kártyával lehessen befizetni és arra ki is tudjam kérni az esetleges nyereményt! Előre is köszönöm!