Póker Fórum Archívum > Online póker termek > melyik teremre mondanátok h Unibet és Partypoker egybegyúrva?

pici kék ceruza
2021. dec. 9. 23:04

melyik teremre mondanátok h Unibet és Partypoker egybegyúrva?

az unibeten élvezem
- a küldetéseket
- a versenykeresőnél a kizárás funkciót
- és még azt is kiírja h kb meddig tart egy rendszeres verseny
- külön fülön megjeleníti a kedvencnek jelölteket (de azok közt már nem kereshetek vagy rendezhetem különböző szempontok szerint)
- átláthatóan rendezi a cuccaimat
- kisebb haladásért is ad némi rakebacket, és 3 hónapom van gyűjtögetni(!)
- szórakoztat h cserélgethetem az avatárjaimat névvel együtt, és persze tudom h ez miért előnyös
de
- a játékot és a buy-int leszámítva nem én döntöm el h melyik cash asztalnál játszok, nincs is semmi infó
- nem tudom beállítani h ne mutassa a lezárt nevezésű/befejezett versenyeket, ami elég zavaró, ha nem kezdési idő szerint rendezem
- kimaradok promókból, mert csak nagyobb téten elérhetőek, és amúgy sincs sok

a partypokeren
- "egymást érik a jobbnál jobb promók"
- itt van minden, amit hiányolok az unibetről
- és pontosabban beállíthatom h mekkora buy-ines versenyt keresek
de
- hiányzik mindaz a +, amit az unibetnél leírtam
- versenyasztalnál nem jelzi, ha vk ki van ülve
(- nem frissíti minden leosztás után az asztalon kiírt aktuális helyezésemet, így megtévesztő, amikor odapillantok. ez persze semmiség, ha nagyon érdekel, menjek a lobbyba)

Biztos van, amit kihagytam. A lényeg h rossz 2 helyen játszani, egy termet szeretnék, és olyan infók is kellenek a választáshoz, amit csak az ott játszók tudnak.

regie
Válasz pici kék ceruza kommentjére
2021. dec. 10. 4:42

Válaszd a GG pokert. Ott minden játék van. Magas lesz a rakeback. Profitod nem biztos, hogy lesz, de a rakeback kárpótol . Ráadásul rengeteg asztal fut es versenyek is rendszeresen vannak

cimbi79
Válasz regie kommentjére
2021. dec. 11. 11:51

Szia A Profitod nem biztos hogy lesz alatt mire gondolsz? Ezt kifejtenéd nekem bővebben?

regie
Válasz pici kék ceruza kommentjére
2021. dec. 11. 13:05

Magas a rake. Nem tudom, hogy pontosan mennyi, de ha nyersz 10 dolláros potot abból 1 dollar rake es 9 dollar mondjuk profit. Igy gyorsan gyűlik a rake es a rakeback magas. Ha bukó vagy kicsit, megis nyerő leszel a rakeback kifizetés utan..

Élő ügyfélszolgálat