Az Unibet önálló terem nl400-ig. Egyébként milyen ütemben jön ott a bónusz nl20/25 SH-n?
Az Unibetnek saját cg asztalai vannak nl-en,vannak saját versenyei is ezek az asztalok nem láthatóak a többi microgamming teremből,A Ladrokes pedig ehhez a különleges felálláshoz csatlakozott,szinte beolvadt az Unibetbe,szóval cg közös nl asztalok ,versenyek külön unibetes és vannak külön ladbrokes versenyek ,és mindkét teremből elérhető a microgamming teljes verseny programja is.Cg ben viszont nl 400 ig csak saját asztalok, más pokerfajtákban omaha stb. közös aztalok a legkissebb téttől,Sng -ben Unibetröl és Ladroksrol is elérhető az egész Microgamming hálózat,régebben az Unibeten volt jackpot sng is ,most nem tudom van -e,a Ladbrokesen viszont van DON sng.
Full ringen nl20 euron kb 16 dealt rh /óra
Ez Unibeten 8 Vip pont ,van bonusz 10-20 vip / 1 euroig
Ladrokes pedig 10-12 rh/1 dollár
mindkét teremben változó mennyiségű a teljesítendő vip illetve rh,minél nagyobb a befizu és a megszerezhető bonusz annál kevesebb vip ill. rh kell.
30 napos lejáratú bonuszok
Ladbrokesen áprilisban 1 000 000 dolláros rake race van .
20 000 leosztással fr nl20 on 70-100 dollár elérhető,magasabb szintű grindereknek nagyon jó lehetőség fd bonusszal kombinálva.
Ladbrokesen áprilisban 1 000 000 dolláros rake race van .
20 000 leosztással fr nl20 on 70-100 dollár elérhető,magasabb szintű grindereknek nagyon jó lehetőség fd bonusszal kombinálva.
Tuti én vagyok a hülye, de nem találom a szabályzatot hogy mi alapján jönnek a pontok amik a rakeracen a helyezésnél vannak... Tudnál segíteni? RB van külön?
RB, FDB, support?
Tud valaki unibetre minolt handeket?
ty
csak infó
unibetről rendeltem pulcsit, kb 3 hét alatt ideért.
Valamikor múlt hét közepén jelezték mailben, hogy feladták a csomagot, ma meg is jött.
-
Most láttam h a Tobet is csinál magyar rake race-t, sztem nem lesz rossz 2000 euróval....
Microgaming networkben (konkrétan Purple-Lounge terem), hol vannak az FPP-k, az istennek sem találom!
Köszi!