Hi
Pt4-et lehet érdemben használni az oldalon anonymous asztalokon?
Statok azok rendesen frissülnek? Kiül 1 játékos akkor annak a statjai lenullázódnak?
Előre is köszi!
szerk: nem szóltam... :)
Nem minden microgaming terem kezeli ugyanúgy a note-okat?
Az új mg termemnél nem találom a p5java-ban a note fájlt.
Nem minden microgaming terem kezeli ugyanúgy a note-okat?
Az új mg termemnél nem találom a p5java-ban a note fájlt.
HH-k
Tudtok olyan oldalt ajánlani, ahol lehet ide handeket venni 6max CG-re?
Tudtok olyan oldalt ajánlani, ahol lehet ide handeket venni 6max CG-re?
Sziasztok!
Microgamingon/unibeten nl100 sh anonymous asztalokon játszó játékosoktól kérdezném, hogy a flop cbet success% és turn cbet success%, mert nálam az átlagnál alacsonyabb cbet értékek mellett is alacsonynak tünik.
köszi
Nero23: nem lehet venni sehol. Anonim asztalra eleve nem, mert mindenki anonim, a sima asztalokra meg be lett tiltva, és senki sem trackeli a Microgaming hálózatot.
lourker: nekem is alacsony. Már régebben is megfigyeltem ezt (másfél éve), kicsit változtattam is a játékomon emiatt.
Nero23: nem lehet venni sehol. Anonim asztalra eleve nem, mert mindenki anonim, a sima asztalokra meg be lett tiltva, és senki sem trackeli a Microgaming hálózatot.
lourker: nekem is alacsony. Már régebben is megfigyeltem ezt (másfél éve), kicsit változtattam is a játékomon emiatt.
Gondolom erősen limit/játéktudás függő hogy milyen winrate-et lehet hozni.;p De, hogy arányaiban mennyivel kivesebbet mint sima asztalokon azt nem tudnám megmondani.