Nl20/25?
Sziasztok!
A közeljövőben szeretnék limitet lépni, 888-on az Nl10-et 50K hand után 7BB/100 al sikerül játszani.
Sajnos 888-on az Nl20 kevés asztalt kínál, nagyon sok reggel (tegnap este konkrétan 8 asztalon volt összesen 3 fish).
Érdeklődnék, hogy melyik terembe érdemes áttenni a bankrollt?
PS el vannak tapasztalataim, amire ránéztem, és elég jónak tűnik, de mennyire jó most a PS? Gondolok itt Support, kliens, deposit, withdraw stb-re.
Vagy van olyan terem amit még nem ismerek és megbízható, valamint jó a mezőnye?
Előre is köszi!
Partypoker es a Bwin
Sziasztok!
A közeljövőben szeretnék limitet lépni, 888-on az Nl10-et 50K hand után 7BB/100 al sikerül játszani.
Sajnos 888-on az Nl20 kevés asztalt kínál, nagyon sok reggel (tegnap este konkrétan 8 asztalon volt összesen 3 fish).
Érdeklődnék, hogy melyik terembe érdemes áttenni a bankrollt?
PS el vannak tapasztalataim, amire ránéztem, és elég jónak tűnik, de mennyire jó most a PS? Gondolok itt Support, kliens, deposit, withdraw stb-re.
Vagy van olyan terem amit még nem ismerek és megbízható, valamint jó a mezőnye?
Előre is köszi!
PP után? Sose játszottam PartyPokeren.
2020-ban meggyűlt a bajom a PS supporttal és részben azért se szavaztam nekik bizalmat, de nyilván fejlődhettek!
Nem igazán segítettél :D
A deposit mindehol gyorsan megy :) A PP szeret lassan kifizetni, ott el tudják húzni. PS-re rosszat igazán nem tudok mondani, de nekem sosem ment ott jól a szekerem.
Az Unibet-et érdemes megpróbálnod. Onnan általában gyorsan kiér a pénz. Akadnak halak is, a kliens elfogadható. (Elég jó funkció, hogy naponta 3 identitásodat át tudod nevezni.) Annyi a terem hátránya, hogy magyar idő szerint reggel, délelőtt viszonylag kicsi a CG mezőny. Esténként úgy 160-180 ember szokott NL25-ön játszani.
Ahogy írta a Geri szerintem is a PartyPoker és az Unibet a legjobb két oldal én is ezeken NL25öztem és szerintem itt van a legtöbb fish. A többi site imo sokkal REG heavybb.