Zehy: szerintem elindítok mostanába valamennyi kifzetést, de megszeretném várnom a teljes olajra lépéssel a rake race $-t...
Pola: nekem sok asztal nyitva szokott lenni, aztán válogatok, szelektálok...melyikeken akarok játszani.... aztán ha nem figyelek oda valamelyikre akkor levág...
persze tudtam a többit ezek előtt is, de így egybe dinamit :D Képtelen vagyok már többet itt játszani... tegnap még nl100 HU-ztam egy kicsit, de undorodom már tőle...vége szép volt.... de elég.
Zehy: szerintem elindítok mostanába valamennyi kifzetést, de megszeretném várnom a teljes olajra lépéssel a rake race $-t...
Pola: nekem sok asztal nyitva szokott lenni, aztán válogatok, szelektálok...melyikeken akarok játszani.... aztán ha nem figyelek oda valamelyikre akkor levág...
kifizetes min 4 munkanap, de inkabb több, min. 3 nap amig csak elbirljak a kifizetesedet. Ehh, ezt a sit-outolast nem vettem eszre, ill. nem is figyeltem rá, megmondom őszinten, de lehet nem is nagyon volt ilyenem. a 8 asztalnal hamar visszaülök, ha mégis kiültet.
A password az igaz, elég tragya, én is néztem, vártam, hogy megkerdezik, hogy mire akarom valtoztatni, de aztan csak jött a generalt jelszo....
Megfelelő ellenfelek esetén én egy dos-os textes felületet is hajlandó vagyok használni. Megszokás kérdése.
És a parancsokat pedig Alt + numerikus billentyűzettel lehetne beadni. Mondjuk az Alt helyett lehetne egy lábpedált is használni, a multitabling megkönnyítésére. :)
Nekem is volt olyan hogy amikor kiültetett vagy megszakadt a kapcsolatom akkor az asztalon lévő pénzem nem jelent meg vissza de amikor újra beléptem eddig mindig kivétel nélkül megjelent....nekem inkább az a problémám hogy ok nélkül kiültet mikor rám kerülne a sor nagyvaknál egyszerüen sit out és amikor visszajövök persze leveszi a sápot ez szokta szétdurrantani az agyam de végül is belefér....kifizetéshez meg,nekem a mostani lazán egy hét volt nem sietik el :)
Sziasztok!
jól látom at a Pacific Cashier-jében, hogy a dollár alapú pókerszámlára történő befizetésénél minden esetben euróban terhelik meg a user számláját, akkor is, ha az is egy dollár alapú számla? Ki lehet ezt kerülni valahogy? Marha jó, hogy a Neteller terheléskor átváltja a dollárjaimat euro-ra, majd a Pacific a pókerszámlára íráskor visszaváltja ismét dollárra, én meg fizetem a dupla, ámde teljesen értelmetlen konverziós költséget.
Sziasztok!
jól látom at a Pacific Cashier-jében, hogy a dollár alapú pókerszámlára történő befizetésénél minden esetben euróban terhelik meg a user számláját, akkor is, ha az is egy dollár alapú számla? Ki lehet ezt kerülni valahogy? Marha jó, hogy a Neteller terheléskor átváltja a dollárjaimat euro-ra, majd a Pacific a pókerszámlára íráskor visszaváltja ismét dollárra, én meg fizetem a dupla, ámde teljesen értelmetlen konverziós költséget.
sztem kifizetesnel, ha a kedvenc valutadat dolcsira allitod be, akkor nálam legalabbis netelerre ugyannyi dolcsi erkezik meg, amennyit kiutaltam.
Írj a supportnak és lecserélik a számla devizanemét.