sztem ahhoz ujra fel kell tenni egy angol verziot
Ráadásul játékos is igen kevés van:S
Jól van, beszéltem az ügyfélszolgálattal. Szerintük fagyás ellen a fő megoldás, ha folyton törlöm a kukiat és a tárolt fájlokat. Probléma, hogy ezzel elveszik egy halom belépési nevem máshová.
Na mindegy, akinek fagyna még ez a vacak kliens, annak jó ez a komment. Amíg ki nem derül, hogy ez a kukizás se segít. :-D
Hát nem tudom, nekem teljesen jól megy, semmi fagyás, semmi gebasz...szerencsés vagyok
az mennyire normális, hogy a kifizetési opcióknál nincs ott az mb?
mondom biztos arra sírnak, hogy az utóbbi X időben nem fizettem be mb-ről, de most betoltam 1 kis aprót és most se lehet...
banki átutalásnál vonnak le valamit egyébként? vagy a supportnak kell írni, aztán megcsinálják?
valaki meg tudná mondani hogy befizetésnél milyen promóciós kódot kell beírni?
semmilyet, ha jol emlekszem. de az oldalismertetonel le van írva minden.
jackpot
nem látom a bad beat jackpot asztalokat??
Hol vannak??
Regisztráltam a terembe, letöltöttem, telepítettem a szoftvert.
Létrehoztam az accountot, utaltam be pénzt, de nem tudok beállítani. A beállítások menü nem aktív. Ezt igazából nem értem. Már próbáltam újratelepíteni a szoftvert de nem változott a helyzet.
Valakinek valami tapasztalata ezzel, ötlet?
Regisztráltam a terembe, letöltöttem, telepítettem a szoftvert.
Létrehoztam az accountot, utaltam be pénzt, de nem tudok beállítani. A beállítások menü nem aktív. Ezt igazából nem értem. Már próbáltam újratelepíteni a szoftvert de nem változott a helyzet.
Valakinek valami tapasztalata ezzel, ötlet?