kacsa1st
Válasz perfectg2 kommentjére
2018. júl. 8. 11:39

Sziasztok!
Másnak PP-en működik a PT4 Hud, CG asztalokon nekem nem a nevekhez hanem Player 1,2,3.... hoz társítja a handeket. Meg lehet ezt oldani valahogy?

Szia!

Erre a hetente előkerülő kérdésre még mindig a sablon szöveg a válasz:

Igen működik. Pont úgy mint neked.
Normál cg asztaloknál csak session statok látszódnak. Így nem tudsz az ellenfeleidről értelmes mintát gyűjteni. Ha vki kiül és helyére más jön akkor újra kezdi 0 handről az asztalnál a statokat, tehát nem fogsz hamis statokat látni.
Replayerben lesz "kamu" statod a playerx-eknél, mert az összes azon a seat-en játszott handből adja a statokat.

FF aszalokon és egyéb nem cg formátumokban hagyományos módon működik a HUD.

yw!

ttibi
Válasz pokeradmin kommentjére
2018. júl. 11. 19:31

Bankszámlára történő kifizetés mennyi idő kb? Tudom őskori módszer gyorsabb lenne a skrill vagy neteller de maradi vagyok :D

van Gerwen
Válasz ttibi kommentjére
2018. júl. 12. 0:30

Bankszámlára történő kifizetés mennyi idő kb? Tudom őskori módszer gyorsabb lenne a skrill vagy neteller de maradi vagyok :D

Nem tudom, inas, de maximális tisztelet, én is ezt használom még 2018-ban is. PS-en amúgy 1-2 munkanap után szokott meglandolni a pénz.

ttibi
Válasz van Gerwen kommentjére
2018. júl. 12. 18:17

Nem tudom, inas, de maximális tisztelet, én is ezt használom még 2018-ban is. PS-en amúgy 1-2 munkanap után szokott meglandolni a pénz.

Két hete még nyomkodós telóról toltam. Nem ismerek lehetetlent ebben a témában. :D! Amúgy nem kellett nekik egy nap se adták ami az enyém:D

perfectg2
Válasz kacsa1st kommentjére
2018. júl. 18. 15:01

Nekem valamiért az MTT, sng asztalokra még bese dobja a HuD ot

WINAMAXDONK
2018. júl. 20. 16:59

Nem hiszem el hogy nem lehet levenni azt a bannert 2hete jojózik a szemem és állófasszal ülök le grindelni ezt nem lehet birni .

fibrillo
2018. júl. 20. 17:10

Frissítetem a klienst, nem látszanak a szövegek Win 10 64bit altt a kliensben. Valaki tapasztalt hasonlót?

ivanesz
2018. júl. 20. 20:58

Szerintem egyedi a problémád.
gl

ttibi
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2018. júl. 21. 13:56

Nem hiszem el hogy nem lehet levenni azt a bannert 2hete jojózik a szemem és állófasszal ülök le grindelni ezt nem lehet birni .

Ne aggódj ahogy olvasom most lett terhes a hölgy tehát már tárgytalan :( :D

tomika20
Válasz $k!z0 kommentjére
2018. júl. 27. 23:07

Befizetés

Sziasztok!
zeretnék befizetni Party pokerre ,csak előtte lenne 1-2 kérdésem....mastercard-os kártyával megy a ki/be fizetés?

Élő ügyfélszolgálat