Ascent888
Válasz pokeradmin kommentjére
2019. jún. 4. 15:21

Tegnap volt egy kis technikai probléma, de az utóbbi időben ez már nem annyira jellemző. A válaszlevélben egyébként az állt, hogy abban az időszakban nem volt elérhető a terem - nálam ez úgy nyilvánult meg, hogy nem volt nyoma a "szakadásnak".

A lényeg, hogy olyan jelenség, hogy az asztal nem nyílik meg, biztosan nem általános.., és az sem, hogy nem lehet belépni. Tegnap előfordult, de ennyi. Én jószívvel ajánlom a termet - főleg, hogy ennyi promóciós tickettet, amit tőlük kaptam, sehol máshol sem jellemző.

szroli
2019. jún. 4. 19:03

Igen a jegyeket szórják. Ez tény.

hexamester1130
2019. jún. 15. 13:16

Sziasztok!
Olvastam, hogy 17.-től át kell nevezni a nicket partypokeren. Ez okè, de az lenne a kèrdèsem, hogy ezután full anonymba fognak menni a versenyek ès sng-k, mint unibeten, vagy sharkscope ugyanúgy trackeli mint eddig? Másik kèrdès ha trackelni fogja hogyan kell optinelni a nicket, mert elfelejtettem, ezer ève csináltam ès nem tudom. Előre is köszi ha valaki megválaszolja, gl .

koviii
Válasz hexamester1130 kommentjére
2019. jún. 15. 17:01

Sziasztok!
Olvastam, hogy 17.-től át kell nevezni a nicket partypokeren. Ez okè, de az lenne a kèrdèsem, hogy ezután full anonymba fognak menni a versenyek ès sng-k, mint unibeten, vagy sharkscope ugyanúgy trackeli mint eddig? Másik kèrdès ha trackelni fogja hogyan kell optinelni a nicket, mert elfelejtettem, ezer ève csináltam ès nem tudom. Előre is köszi ha valaki megválaszolja, gl .

Nem tudja trackelni

og1205
2019. jún. 17. 15:39

Sziasztok !

Megadtam az új nick nevet a teremben. Majd amikor később visszanéztam és beakartam lépni már nem engedett. Bejött az amire számítottam a fantasztikus szoftver már az első alkalommal nem működik.

lucifer Morningstar
2019. jún. 17. 15:56

csá
Továbbra is a régi nick névvel kell belépni.

og1205
2019. jún. 17. 16:01

Hello !
Ezt most nem értem. Akkor ezért nem enged be...

og1205
Válasz lucifer Morningstar kommentjére
2019. jún. 17. 16:03

azzal se enged be.......

castor11
Válasz og1205 kommentjére
2019. jún. 17. 16:12

azzal se enged be.......

A belépéshez User ID vagy e-mail cím kell, nem pedig nick.

szroli
2019. jún. 17. 19:35

Mindig van valami ezzel a Party-val.
Nem akar már helyre állni végre.

Élő ügyfélszolgálat