senki nem kap cashbacket? vagy csak simán le se szartok?! :D
Nálunk senki más nem jelentkezett ilyen problémával. Ha igen, jelezzétek és utánanézünk.
Kry, írj nekünk kérlek a felhasználóneveddel és segítünk.
partypoker LIVE Caribbean Poker Party újra a Bahamákon - 2019 November 16-23 - Ne felejtsd el lefoglalni a repjegyedet :)
Sokaknak érdekesség, sokaknak azonban akár tényleg értékes információ is lehet hogy a partypoker Live Millions World visszatér a Bahamákra. Ráadásul megrendezésre kerül az első Super High Roller Bowl is Baha Mar-on.
Komolyan ezt a retkes oldalt. Kéri hogy frissítsem az oldalt, megteszem majd ugyan úgy nem nyitja meg hanem újra kéri a frissítést. Esetleg tudja valaki,hogy mi lehet a probléma ?
A probléma az maga a PARTYPOKER.
Talán holnap jo lesz,de lehet napok kellenek.
Velem is hasonlokat csinált,ezért nem foglalkozom vele.
Kitartás Totya
A probléma az maga a PARTYPOKER.
Talán holnap jo lesz,de lehet napok kellenek.
Velem is hasonlokat csinált,ezért nem foglalkozom vele.
Kitartás Totya
nekem annyi problémám szokott lenni, hogy amikor frissítené a szoftvert, akkor megáll 0%-on mindig. ilyenkor azt szoktam csinálni, hogy a partypoker mappájában megkeresem a setup file-t és arra kattintva lefut gond nélkül a frissítés.
vagy persze lehet uninstall/re-installal is, de szerintem így könnyebb. amit te mondasz, olyat még nem tapasztaltam.
nekem annyi problémám szokott lenni, hogy amikor frissítené a szoftvert, akkor megáll 0%-on mindig. ilyenkor azt szoktam csinálni, hogy a partypoker mappájában megkeresem a setup file-t és arra kattintva lefut gond nélkül a frissítés.
vagy persze lehet uninstall/re-installal is, de szerintem így könnyebb. amit te mondasz, olyat még nem tapasztaltam.
Szerintem egy ekkora cégnél már igazán megoldhatnák hogy a frissítés működjön.
Azért az elég gáz hogy minden frissítésnél le kell tölteni a telepítőt és azt futtatni.