Admin
Válasz kry kommentjére
2019. aug. 27. 16:29

senki nem kap cashbacket? vagy csak simán le se szartok?! :D

Nálunk senki más nem jelentkezett ilyen problémával. Ha igen, jelezzétek és utánanézünk.

Kry, írj nekünk kérlek a felhasználóneveddel és segítünk.

kry
Válasz Admin kommentjére
2019. aug. 27. 16:58

Nálunk senki más nem jelentkezett ilyen problémával. Ha igen, jelezzétek és utánanézünk.

Kry, írj nekünk kérlek a felhasználóneveddel és segítünk.

ment privátban.
ty

Admin
Válasz pokeradmin kommentjére
2019. aug. 28. 10:38

partypoker LIVE Caribbean Poker Party újra a Bahamákon - 2019 November 16-23 - Ne felejtsd el lefoglalni a repjegyedet :)

Sokaknak érdekesség, sokaknak azonban akár tényleg értékes információ is lehet hogy a partypoker Live Millions World visszatér a Bahamákra. Ráadásul megrendezésre kerül az első Super High Roller Bowl is Baha Mar-on.

[*]a helyszín a New Providence Island beli Baha Mar
    [*]November 16-tól November 23-ig tart majd
    [*]a helyszín csodálosan szép, aki pókerezés mellett fehér homokos tengerpartra is vágyik, annak itt a helye
    [*]a Main Event november 18-23 között kerül megrendezésre és $10,300 lesz a beugró rá - $10 millió garantálttal
    [*]a Super High Roller Bowl-ra november 16-án kerül sor és $250,000 lesz rá a beülő
    [*]

A partypokeres sajtóanyagban egy egész bekezdés van arról, hogy mennyire csodás lesz a helyszín. Ebben egy percig nem kételkedünk.

Hogyan juthatsz még ki a közvetlen befizetésen kívül?

[*]online satellite eventek már most is elérhetőek a partypokeren
    [*]MILLIONS WORLD Main Event csomagokat lehet nyerni $16,000-os értékben
    [*]akár $2,2-ból is kijuthatsz ha ügyes vagy és jó a csillagok állása is

Sok sikert, reméljük több magyar is kint lesz az eseményen.

Amennyiben pedig még nincs regisztrációd a partypokerre, úgy érdemes rajtunk keresztül regisztrálnod, hiszen évek óta minden hónapban stabil exkluzív promóciót kínálunk a teremben játékosainknak.

Szeptemberi exkluzív ajánlatunk:

10%-os exkluzív chase

partypoker terembemutató és regisztráció >>

totya0611
2019. aug. 28. 18:26

Komolyan ezt a retkes oldalt. Kéri hogy frissítsem az oldalt, megteszem majd ugyan úgy nem nyitja meg hanem újra kéri a frissítést. Esetleg tudja valaki,hogy mi lehet a probléma ?

szroli
2019. aug. 28. 22:51

A probléma az maga a PARTYPOKER.
Talán holnap jo lesz,de lehet napok kellenek.
Velem is hasonlokat csinált,ezért nem foglalkozom vele.
Kitartás Totya

totya0611
Válasz szroli kommentjére
2019. aug. 29. 10:08

A probléma az maga a PARTYPOKER.
Talán holnap jo lesz,de lehet napok kellenek.
Velem is hasonlokat csinált,ezért nem foglalkozom vele.
Kitartás Totya

Tényleg vicc ez az oldal, tegnap hagytam a picsába kb a 4. letöltés után,erre ma reggel meg simán elindítja az oldalt

A ***** ANYÁD TE RETKES **** SZAR OLDAL

crazy3317
2019. aug. 29. 10:39

nekem annyi problémám szokott lenni, hogy amikor frissítené a szoftvert, akkor megáll 0%-on mindig. ilyenkor azt szoktam csinálni, hogy a partypoker mappájában megkeresem a setup file-t és arra kattintva lefut gond nélkül a frissítés.

vagy persze lehet uninstall/re-installal is, de szerintem így könnyebb. amit te mondasz, olyat még nem tapasztaltam.

totya0611
Válasz crazy3317 kommentjére
2019. aug. 29. 13:32

nekem annyi problémám szokott lenni, hogy amikor frissítené a szoftvert, akkor megáll 0%-on mindig. ilyenkor azt szoktam csinálni, hogy a partypoker mappájában megkeresem a setup file-t és arra kattintva lefut gond nélkül a frissítés.

vagy persze lehet uninstall/re-installal is, de szerintem így könnyebb. amit te mondasz, olyat még nem tapasztaltam.

Koszi szépen az infót akkor legközelebb már ott próbálkozok :)

kacsa1st
Válasz crazy3317 kommentjére
2019. aug. 29. 14:02

Még uninst sem kell, elég a telepítőt futtatni.

Threwory
Válasz kacsa1st kommentjére
2019. aug. 30. 18:51

Szerintem egy ekkora cégnél már igazán megoldhatnák hogy a frissítés működjön.
Azért az elég gáz hogy minden frissítésnél le kell tölteni a telepítőt és azt futtatni.

Élő ügyfélszolgálat