Admin
Válasz pokeradmin kommentjére
2019. szept. 25. 15:44

Letölthető hand history-k, cash game asztalok ante-val és egyéb érdekességek októberben a partypokeren.

...na és persze továbbra is fut a 10%-os exkluzív cash chase-ünk csak Akadémiás játékosoknak októberben.

További információk legújabb cikkünkben >>

partypoker terembemutató és regisztráció >>

Buksisak
Válasz kamon kommentjére
2019. szept. 25. 19:05

Igen, pop-upban szokta jelezni, de már napok óta semmi.

Megnéztem a tranzakciós történetben, 15,16,17,18-án megkaptam, azóta nem. (nem is csináltam meg azóta mindennap, de 3-4 alkalommal igen).

Na ma már én se kapom... :confused:

kamon
2019. szept. 25. 21:38

Írtam nekik. Azt válaszolták, hogy vannak kisebb technikai problémáik, de írjam meg melyik feladatokat csináltam meg, küldjek hand ID-ket, és kárpótolnak. Az a baj, hogy már arra sem emlékszem, mi volt mondjuk 5-6 napja a feladat. Az előző 2 napira még emlékszem, de a többire... Arról nem is beszélve, hogy élmény lesz kikeresni a rengeteg leosztásból 2 darab AA-t, 2 KK-t, 2 QQ-t, és 2 JJ-t.

kamon
2019. szept. 26. 8:36

Ja, a szűrőben be lehet állítani, szóval a megtalálás nem gond.

Buksisak
2019. szept. 26. 12:16

Velem is ez a helyzet, ennyi utólagos kutatómunkával már lehet nem is +EV... Tegnap éjjel meg a "FF hours" döglött be, arra panaszkodva adtak 5.5 T$-t.

szroli
2019. szept. 26. 12:40

Komoly.

kamon
2019. szept. 26. 17:16

Én is kaptam 7$-t, korrektek voltak.

cr4zyvsz
2019. szept. 30. 23:41

Sziasztok. Kb 10 perce kidobott a terem es azota nem tudok belepni. Ezt irja ki: "sikertelen bejelentkezes" + "sikertelen hitelesites"
ti betudtok lepni?

Frensz
Válasz cr4zyvsz kommentjére
2019. okt. 1. 0:27

Sziasztok. Kb 10 perce kidobott a terem es azota nem tudok belepni. Ezt irja ki: "sikertelen bejelentkezes" + "sikertelen hitelesites"
ti betudtok lepni?

Digis nettel engem se enged be, telórol osztom meg úgy sikerül. nem tudom mi lehet.
Ötlet? Azóta sikerült már?

cr4zyvsz
2019. okt. 1. 0:49

Digis nettel engem se enged be, telórol osztom meg úgy sikerül. nem tudom mi lehet.
Ötlet? Azóta sikerült már?

Most sikerult belepnem, nyilvan mikor mar kiestem a versenybol...
2 perce meg meg azt irtak, hogy technikai problema van... vicc

Élő ügyfélszolgálat