pcfmcc02
Válasz Masters800 kommentjére
2021. máj. 11. 19:30

Piros oldalon azt írják megint kell screen nevet változtatni, van erről bővebb információ?

Rákérdeztem a supportnál, mert feldobta az ablakot, hogy írjam be az új screen nevet, viszont nem fogadott el semmit...

"Due to the initial issues with it the screen name change has for now been postponed and you will not get a message to change it. We do not yet have information whether it will happen at a later date."

Avanindra_Dawedawe
Válasz pokeradmin kommentjére
2021. máj. 12. 20:22

Hello

Szeretnék regisztrálni a Partyra, de jelenleg aktív játékos vagyoka Bwinen, +10 éve volt partys accountom is.
Így lehetséges újra regisztrálnoma Partyra? Van néhány Bwines verseny, olyat lehet, hogy versenyzek bwines accountal mellette meg cashgamezek partys accounttal (gondolom nem de azért megkérdezem emrt olyan idiotaság, ez a nickname csere, hogy én már mindent kinézek ezekből a termekből)?

Masters800
2021. máj. 13. 9:06

Na, most van screen név csere, legalábbis nekem.

Masters800
2021. máj. 19. 20:56

Van még akinél hasonló a helyzet?

sendyouhome
Válasz Masters800 kommentjére
2021. máj. 19. 22:29

Nálam is, de hogyha a linkre kattintasz, akkor nagy ritkán kihozza normálisan a bejelentkezési panelt.

prolifigyelő
2021. máj. 20. 12:29

Ugyanez és bwinen se tudok belépni, ott még hibaüzenet sincs, valakinek megoldás?

Bruotus
2021. máj. 20. 13:08

Sziasztok!
Elég nagy szívás ez így... Tegnap este nem tudtam belogolni emiatt. Most sikerült 1x, de sem a promók oldala, sem a ticketes rész nem jött be. Kliens restart és újra nem tudok beloginolni.
Tegnap este tesómnak több MTT-je is lukra futott emiatt, mert kivágta a kliens, és nem tudott visszalépni.
Support meg állítólag szarik rá. :( Most írok nekik én is.
Szóval mindenki óvatosan amíg ez a helyzet!

Admin
Válasz Bruotus kommentjére
2021. máj. 20. 15:34

Sziasztok!
Elég nagy szívás ez így... Tegnap este nem tudtam belogolni emiatt. Most sikerült 1x, de sem a promók oldala, sem a ticketes rész nem jött be. Kliens restart és újra nem tudok beloginolni.
Tegnap este tesómnak több MTT-je is lukra futott emiatt, mert kivágta a kliens, és nem tudott visszalépni.
Support meg állítólag szarik rá. :( Most írok nekik én is.
Szóval mindenki óvatosan amíg ez a helyzet!

Sziasztok!

Jeleztük a teremnek az általatok tapasztalt hibákat.
Amint hivatalos választ kapunk, megosztjuk veletek itt a fórumban.
Elnézést kérünk a kellemetlenség miatt a partypoker nevében is.

Amennyiben egyéb kérdés felmerül, kérlek forduljatok hozzánk bizalommal, elérhetőségeink bármelyikén!

gzp74
2021. máj. 20. 20:47

Valami fejlemény a hibával kapcsolatban?
Az alábbi dolgok kiprobálva, és nem hoztak megoldást:
1. sütik törlése
2. a hibaüzenetben levő link által megprobálva felhozni a login képernyőt
3. a kliens újra install-ja
Probáltam angolul is rákeresni a hibaüzenetre, de alapvetően a böngésző sütijeit hibáztatták....nagyon nem találtam mást. Valaki esetleg ügyesebb volt? :)

csabadeak
Válasz gzp74 kommentjére
2021. máj. 20. 21:05

Valami fejlemény a hibával kapcsolatban?
Az alábbi dolgok kiprobálva, és nem hoztak megoldást:
1. sütik törlése
2. a hibaüzenetben levő link által megprobálva felhozni a login képernyőt
3. a kliens újra install-ja
Probáltam angolul is rákeresni a hibaüzenetre, de alapvetően a böngésző sütijeit hibáztatták....nagyon nem találtam mást. Valaki esetleg ügyesebb volt? :)

Írtam nekik emailt, meg Live chaten is sikerült elérni őket.
Ezt kaptam:
We would like to ask you to try changing the DNS settings to use 1.1.1.1 or 8.8.8.8 instead of the ISP provided. Below are the steps to do this:

1. Go to the Control Panel.
2. Click on Network and Internet.
3. Click on Network and Sharing Center.
4. Go to Change Adapter Settings.
5. You'll see some network icons here. Select the network you're currently connected to and right-click on it. Select Properties.
6. Click on IPv4 and select Properties.
7. If “Obtain DNS server address automatically” is selected, click the radio button next to “Use the following DNS server addresses:”
8. Now enter the DNS addresses you want to use: please try first 1.1.1.1 and if does not work
- do the same steps but enter: 8.8.8.8
9. Click on Ok and Close.

Additionally, could you please provide your public IP address, ISP, and does it work via the mobile web on the same Wifi.

Nekem viszont nem így sikerült, (mert ezt nem tudtam végig megcsinálni).
Hanem, a rooteren új helyre dugtam a kábelt, majd reinstall a party. Újraindítottam a rooteret.
Majd a kijövő üzenetre kattintva eltűnt és sikerült belépni, azóta nem jött elő :)
Ha bárkinek ez segít :)

Élő ügyfélszolgálat