Piros oldalon azt írják megint kell screen nevet változtatni, van erről bővebb információ?
Hello
Szeretnék regisztrálni a Partyra, de jelenleg aktív játékos vagyoka Bwinen, +10 éve volt partys accountom is.
Így lehetséges újra regisztrálnoma Partyra? Van néhány Bwines verseny, olyat lehet, hogy versenyzek bwines accountal mellette meg cashgamezek partys accounttal (gondolom nem de azért megkérdezem emrt olyan idiotaság, ez a nickname csere, hogy én már mindent kinézek ezekből a termekből)?
Na, most van screen név csere, legalábbis nekem.
Van még akinél hasonló a helyzet?
Nálam is, de hogyha a linkre kattintasz, akkor nagy ritkán kihozza normálisan a bejelentkezési panelt.
Ugyanez és bwinen se tudok belépni, ott még hibaüzenet sincs, valakinek megoldás?
Sziasztok!
Elég nagy szívás ez így... Tegnap este nem tudtam belogolni emiatt. Most sikerült 1x, de sem a promók oldala, sem a ticketes rész nem jött be. Kliens restart és újra nem tudok beloginolni.
Tegnap este tesómnak több MTT-je is lukra futott emiatt, mert kivágta a kliens, és nem tudott visszalépni.
Support meg állítólag szarik rá. :( Most írok nekik én is.
Szóval mindenki óvatosan amíg ez a helyzet!
Sziasztok!
Elég nagy szívás ez így... Tegnap este nem tudtam belogolni emiatt. Most sikerült 1x, de sem a promók oldala, sem a ticketes rész nem jött be. Kliens restart és újra nem tudok beloginolni.
Tegnap este tesómnak több MTT-je is lukra futott emiatt, mert kivágta a kliens, és nem tudott visszalépni.
Support meg állítólag szarik rá. :( Most írok nekik én is.
Szóval mindenki óvatosan amíg ez a helyzet!
Valami fejlemény a hibával kapcsolatban?
Az alábbi dolgok kiprobálva, és nem hoztak megoldást:
1. sütik törlése
2. a hibaüzenetben levő link által megprobálva felhozni a login képernyőt
3. a kliens újra install-ja
Probáltam angolul is rákeresni a hibaüzenetre, de alapvetően a böngésző sütijeit hibáztatták....nagyon nem találtam mást. Valaki esetleg ügyesebb volt? :)
Valami fejlemény a hibával kapcsolatban?
Az alábbi dolgok kiprobálva, és nem hoztak megoldást:
1. sütik törlése
2. a hibaüzenetben levő link által megprobálva felhozni a login képernyőt
3. a kliens újra install-ja
Probáltam angolul is rákeresni a hibaüzenetre, de alapvetően a böngésző sütijeit hibáztatták....nagyon nem találtam mást. Valaki esetleg ügyesebb volt? :)