Lukász
Válasz pokeradmin kommentjére
2021. szept. 11. 12:30

Üdv
Két hete kezdtem el itt játszani eddig nem rossz nyertem egy 100 ast kis téten(02-05).Hosszú távon mire számíthatok?Milyen ez a terem Cash game szempontjából?

Masters800
Válasz Lukász kommentjére
2021. szept. 11. 12:44

Üdv
Két hete kezdtem el itt játszani eddig nem rossz nyertem egy 100 ast kis téten(02-05).Hosszú távon mire számíthatok?Milyen ez a terem Cash game szempontjából?

A mezőny nl10 alatt nem tudom mennyire erős/gyenge, de nl25-ön már vannak regulárok bőséggel.

Lukász
Válasz Masters800 kommentjére
2021. szept. 11. 22:05

Kösz,addig kiművelem magam.Harrington Cash Game könyve eddig bejött:cool:....

pcfmcc02
2021. szept. 14. 21:06

Történt vmi a hand history letöltéssel? Eddig a 'My Game' oldalon lehetett (export hands), de napok óta hiába állítom be a tól-ig dátumokat, nyomok rá a letöltésre, nem történik semmi... Hibaüzenet se jön, csak visszaugrik a főoldalra.

Masters800
Válasz pcfmcc02 kommentjére
2021. szept. 14. 21:52

Történt vmi a hand history letöltéssel? Eddig a 'My Game' oldalon lehetett (export hands), de napok óta hiába állítom be a tól-ig dátumokat, nyomok rá a letöltésre, nem történik semmi... Hibaüzenet se jön, csak visszaugrik a főoldalra.

Tegnap még sikerült nekem leszedni a HH-kat,minden nap külön leszedem az előző napit és nem volt semmi gond ,ma viszont tényleg nem sikerült.

Maria
2021. szept. 20. 13:37

Jó napokat!

Úgy látom általánosságban véve az itteni fórum eléggé gyér forgalommal bir, azért megkérdezném játszik itt valaki micro, low versenyeket rendszeresen?

Mi a tapasztalat? A meghirdetett heti verseny ranglistán hogyan adják a jegyeket? (Az oldalukon a dijaknál több, magasabb jegyek szerepelnek viszont a heti ranglista pontok mellett már kisebb értékek mutatkoznak.)

Mely termekben vannak hasonló leaderboard vagy valamilyen más verseny promóciók?

BrutalBarby
Válasz Maria kommentjére
2021. okt. 4. 19:46

A Party poker a legmocskosabb poker, még a Ps-t is veri . A legjobb terem 2014 megszűnt a Boss media ( vagy IPN ) volt Paradise poker,Mermaid,Poker Heaven és társai. (vissza sírom)

ivanesz
Válasz BrutalBarby kommentjére
2021. okt. 5. 12:30

A Party poker a legmocskosabb poker, még a Ps-t is veri . A legjobb terem 2014 megszűnt a Boss media ( vagy IPN ) volt Paradise poker,Mermaid,Poker Heaven és társai. (vissza sírom)

Mi a gond?

Tony9
2021. nov. 8. 17:31

Nektek is összeomlott a party hitvány szoftvere ?

KAllinKA
Válasz Tony9 kommentjére
2021. nov. 8. 17:34

Nektek is összeomlott a party hitvány szoftvere ?

igen

Élő ügyfélszolgálat