Üdv
Két hete kezdtem el itt játszani eddig nem rossz nyertem egy 100 ast kis téten(02-05).Hosszú távon mire számíthatok?Milyen ez a terem Cash game szempontjából?
Üdv
Két hete kezdtem el itt játszani eddig nem rossz nyertem egy 100 ast kis téten(02-05).Hosszú távon mire számíthatok?Milyen ez a terem Cash game szempontjából?
Kösz,addig kiművelem magam.Harrington Cash Game könyve eddig bejött:cool:....
Történt vmi a hand history letöltéssel? Eddig a 'My Game' oldalon lehetett (export hands), de napok óta hiába állítom be a tól-ig dátumokat, nyomok rá a letöltésre, nem történik semmi... Hibaüzenet se jön, csak visszaugrik a főoldalra.
Történt vmi a hand history letöltéssel? Eddig a 'My Game' oldalon lehetett (export hands), de napok óta hiába állítom be a tól-ig dátumokat, nyomok rá a letöltésre, nem történik semmi... Hibaüzenet se jön, csak visszaugrik a főoldalra.
Jó napokat!
Úgy látom általánosságban véve az itteni fórum eléggé gyér forgalommal bir, azért megkérdezném játszik itt valaki micro, low versenyeket rendszeresen?
Mi a tapasztalat? A meghirdetett heti verseny ranglistán hogyan adják a jegyeket? (Az oldalukon a dijaknál több, magasabb jegyek szerepelnek viszont a heti ranglista pontok mellett már kisebb értékek mutatkoznak.)
Mely termekben vannak hasonló leaderboard vagy valamilyen más verseny promóciók?
A Party poker a legmocskosabb poker, még a Ps-t is veri . A legjobb terem 2014 megszűnt a Boss media ( vagy IPN ) volt Paradise poker,Mermaid,Poker Heaven és társai. (vissza sírom)
A Party poker a legmocskosabb poker, még a Ps-t is veri . A legjobb terem 2014 megszűnt a Boss media ( vagy IPN ) volt Paradise poker,Mermaid,Poker Heaven és társai. (vissza sírom)
Nektek is összeomlott a party hitvány szoftvere ?
Nektek is összeomlott a party hitvány szoftvere ?