helo,
ez csak a partypokerren érvényes? vagy más poker room on is?
melyik platform fogadja el a magyar bankkártyákat július 1-től?
köszi szépen!!
helo,
ez csak a partypokerren érvényes? vagy más poker room on is?
melyik platform fogadja el a magyar bankkártyákat július 1-től?
köszi szépen!!
Eléggé ellentmondásos az, hogy habár van júliusi rake race és rake chase és működik Skrill, Neteller, Luxon és Revolut, mégis olyan emailt és belépési üzeneteket kapok, hogy Skrillre mihamarabb fizessek ki. Természetesen egy jó részét ki is vettem, de mivel még nem jelentették be hogy kivonulnak ezért folytatom itt a játékot, amíg csak lehet.
Nekem is folyamatosan jön a belépési üzenet meg e-mail, amiben azt javasolják, hogy utaljam ki a pénzt. Nem értem miért, ha Skrill és társai továbbra is működnek.
Eléggé ellentmondásos az, hogy habár van júliusi rake race és rake chase és működik Skrill, Neteller, Luxon és Revolut, mégis olyan emailt és belépési üzeneteket kapok, hogy Skrillre mihamarabb fizessek ki. Természetesen egy jó részét ki is vettem, de mivel még nem jelentették be hogy kivonulnak ezért folytatom itt a játékot, amíg csak lehet.
kivonul a party...
Sziasztok! A partypoker-es aktuális júliusi akadémiás exkluzív promóció tekintetében továbbra is várjuk a terem hivatalos válaszát. Egy biztos, a promóció akár a hónap végéig vagy közel teljesen a végéig futni fog. Várhatóan a következő két szcenárió valamelyikével számolhattok:
1) A promóció a magyar játékosok számára is egészen a hónap végéig fut majd. A nyeremények augusztus hónap első napjaiban kerülnek a terem számlán jóváírásra.
2) Amennyiben az 1)-es verzió nem megvalósítható, a magyar játékosok számára a promóció pár nappal július vége előtt véget ér, hogy a nyeremény biztonságosan kreditálható legyen július 31-ig.
Amint kiderül a pontos válasz, azonnal jelezzük.
A teremmel történő egyeztetésünk során ma megállapodtunk a következőkről:
- a júliusi promóciók ($8.000 race és 10-15% chase) a teljes hónapban elérhetők lesznek számotokra
- a nyeremények augusztus elején kerülnek jóváírásra a partypoker számláitokon, azokat a megszokott módon tudjátok majd cashoutolni
Akinek egyéb kérdése merülne fel vagy alternatívát keres a partypokerre augusztustól, vegye fel velünk a kapcsolatot, mindenben segítségetekre leszünk!
Sziasztok!
Valaki kért már kiutalás bankszámlára?
Ha igen mennyi idő alatt kapta meg?
Letudta venni a számláról?
Skrill?
Paysavecard?
Müködik a kifizetés?
Skrill-re pár óra alatt kinn van.