nov. 20 környékén jeleztem az Akadémiának, hogy szeretném áthozni a számlámat hozzájuk, mert lassan fél éve inaktív vagyok. Ez az inaktivitás nov. 29-én be is következett, de azóta semmi nem történt a PP részéről, mert érdeklődtem az Akadémiánál és mondták, hogy még semmi válasz és próbálják sürgetni. Valaki esetleg tudja, tapasztalta, hogy ez mennyi idő? Már nagyon játszanék! :)
Sziasztok!
Tudja valamelyikőtök, hogy ki játszik Okoska001 néven Party-n?
Sziasztok!
Tudja valamelyikőtök, hogy ki játszik Okoska001 néven Party-n?
:-)
Nézegettem a különböző satellite versenyeket Partyn és ott láttam, hogy behúzott egy WPT Prága csomagot, legutóbb pedig egy Aussie Millionst.
A név pedig nagyon ismerős a PSOP-ról, csak nem tudom hova tenni, hogy ki ő!
Sziasztok!
6max sng-ket tolok Partypokeren és az a probléma merült fel,hogy a HM1 trackeli a sng-kat,a reports-ban látszanak a statok,a handek,csupán annyi a gond,hogy grafikont nem képez+200-as vakot 20000-nek írja és a stackeket is 100-al felszorozza. A grafikon lenne a lényeg. Ha valaki esetleg találkozott hasonló problémával,akkor a segítséget megköszönném.
Peace
Van a PP-en DON?
Party-n ugyanolyan T$, vagy belépő rendszer van, mint PS-en?
Tehát, ha sat-on bejutok egy versenyre, le tudok iratkozni róla?
Van a PP-en DON?
nov. 20 környékén jeleztem az Akadémiának, hogy szeretném áthozni a számlámat hozzájuk, mert lassan fél éve inaktív vagyok. Ez az inaktivitás nov. 29-én be is következett, de azóta semmi nem történt a PP részéről, mert érdeklődtem az Akadémiánál és mondták, hogy még semmi válasz és próbálják sürgetni. Valaki esetleg tudja, tapasztalta, hogy ez mennyi idő? Már nagyon játszanék! :)
Vki esetleg? Pont ma van 4 hete, hogy jeleztem és semmi a PP részéről. Kezdek k...a ideges lenni, hogy 4 hét nem elegendő.