BurnLikeHell
Válasz pokeradmin kommentjére
2013. aug. 17. 17:15

ez a terem lesz az új full tilt poker... akinek kedves a rollja az meneküljön innen...
ha van egy kis szabad időtök, akkor küldjetek nekik pár kedves levelet...

gzp74
Válasz BurnLikeHell kommentjére
2013. aug. 30. 18:24

HM1-et használva nincs HUDom a szatokon. A szokásos reg. versenyeimen minden ok a HUD-al. Nem tudom, hogy mi lehet a baj. Valakinek valami ötlet?

HunSaxo
2013. aug. 31. 11:16

Üdv, Miért nem lehet befizetni a Party Poker számlámra? Nem tudja valaki ez miért van?
Folyton ezt írja ki mikor a pénztár gombra megyek. "Sorry, we no longer accept new players from your jurisdiction. Thank you"
Nem vagyok egy új játékos, régi számla. Kiürült, hagytam, most tölteni akartam rá. De ezt írja ki.

Slynzor
Válasz HunSaxo kommentjére
2013. aug. 31. 13:07

Üdv, Miért nem lehet befizetni a Party Poker számlámra? Nem tudja valaki ez miért van?
Folyton ezt írja ki mikor a pénztár gombra megyek. "Sorry, we no longer accept new players from your jurisdiction. Thank you"
Nem vagyok egy új játékos, régi számla. Kiürült, hagytam, most tölteni akartam rá. De ezt írja ki.

Én a helyedben örülnék, hogy nem tudok befizetni. És ha találsz jobb opciót, akkor szerintem ne is erőltesd :)

ilane
2013. szept. 8. 13:09

Nem hiszem, hogy meg fog szünni a terem, inkább úgy látom hogy elég nagy fejlesztések, átalakitások zajlanak. Szerintem készülnek valamire. Az új GUI például kifejezetten pofás lett. A fish arány is elég jó. Lehet, hogy a Facebook bulira készülnek...?

ilane
Válasz HunSaxo kommentjére
2013. szept. 8. 19:46

Gondolom összefüggésben lehet ezzel:

A Party-bwin elhagyja a magyar piacot

Bodza18
Válasz ilane kommentjére
2013. szept. 8. 21:17

Gondolom összefüggésben lehet ezzel:

A Party-bwin elhagyja a magyar piacot

"Apa! Kezdődik...!!"
Lassan mindenhol ez lesz, Srácok!

samseaborn
2013. szept. 8. 21:43

Help please!

Van valakinek ötlete, hogy miért nem megy a HM2 HUD a bwin fastforwardon? Ez így elég hülye kérdés, de:
- WPT-n ugyanez gond nélkül megy
- a hand history folderből látom hogy importál, a HM2 reportban látszik, játék közben is frissül
- de bwinen bal felsőben ott hud menü, aztán semmi...

(baromi sz.r hud nélkül játszani, azt gondoltam, hogy király lesz, ugyanazt nyomom, mint wpt-n, az összes regről van egy csomó handem, nekik meg ez a nickem ismeretlen lesz, amiből majd jó kis edgem lesz... azzt persze. mondjuk nem ezért jöttem át, csak mégis)
kösz

csiga666
Válasz $k!z0 kommentjére
2013. szept. 27. 19:00

lobby

Sziasztok!
Van lehetőség versenylobby megnyitására az adott asztalról a szoftverben? Ha igen, hogyan?

Előre is köszi a válaszokat,
csiga

ChocG
2013. nov. 11. 18:59

Szeretnék kiutalni PartyPokerről. Eddig csak deposítoltam VISA kártyáról. A kérdésem az, ha nincs hitelesítve még személyi ig., lakcímkártya stb. Ez miatt nem lehet probléma? Próbáltam feltölteni dokumentumot,de teljesen átláthatatlan.Ilyet ír hogy egyéb meg érvénytelen csekk stb. Ha meg feltöltöttem egy bankszámla kivonatos filet,azt írja pirossal h a fájl nem támogatott (JPG).Aki vágja ezt vagy csinált már ilyet megírhatná. Köszi.

Elvileg azt írja ha volt már sikeres befizetésem VISA kártyáról, akkor lehet kiutalni is VISA-ra. USD- számlám van a Partyn, de a VISA kártyámhoz tartozó bankszámla Ft alapú. Itt átváltják vagy hogy működik? Azt látom hogy a kezelési költség 2.5 USD.

Élő ügyfélszolgálat