bajakiferi
Válasz pokeradmin kommentjére
2016. febr. 22. 8:41

Szombati leállás után, ilyen levelet kaptam:
"A visszatérítés összege négy részből adódik össze:

[LIST=1]
[*]Visszakapta azt a pénzdíjat, amit nyert volna a következő kieső után. Amennyiben nem érte még el a fizetős helyeket, ez az összeg nulla.
[*]A fennmaradó nyereményalap 50%-át egyenlő arányban szétosztottuk a még versenyben maradt játékosok között.
[*]A fennmaradó nyereményalap másik 50%-át a törlés pillanatában meglévő zsetonmennyiség arányában osztottuk szét a még versenyben lévő játékosok között.
[*]Amennyiben fizetett valamilyen extra költséget, ennek összegét is jóváírtuk számláján."
[/LIST]
Korrekt módon történt meg a visszatérítés, vasárnap délután már a számlámon volt a pénz. :)

gab1ka
2016. febr. 22. 20:16

Hi!Ma regeltem ide,annyit kérdeznék hogy a normál cash game-k mind anonymous-ok?Még nem fizettem be, de observerként csak Player1 Player2 stb-t látok (6max cg,normál nem fastforward).

Bél@
2016. febr. 22. 22:04

Ha kapsz lapot látod.

gab1ka
2016. febr. 22. 22:21

Értem, köszi a választ!

Admin
2016. febr. 23. 8:41

Figyelem! A race nyereményekre való jogosultsághoz szükséges, hogy a Party Poker alias-t (screen nevet) a Pókerakadémiás profilotokhoz hozzáadjátok. Ezt a Party Poker terembemutatóban az "Add meg Party Poker nevedet!"-re kattintva tudjátok megtenni.

risa
2016. febr. 23. 21:42

Valakinek van infója a kifizetésről? Régen telefonhívásos security check volt. Ez még mindig megvan, vagy csak szimplán személyi+utility bill kombót kérnek?

dudu2020365
2016. febr. 23. 23:22

Én sima visa bankkártyára kértem 3-4 munkanap alatt rajt volt.

HadzUpper
2016. febr. 24. 12:53

Szevasztok!

A kifizetés létező fogalom ennél a teremnél???

Reg után befizetés kb 1 mp alatt sikerült.
Kifizetés még opcióként sincs jelen. Személyi másolatot kérnek, de semmi reakció 1 hét alatt...
Érdekes hozzáállás.

Kiváncsi vagyok, hogy ha valaha végre megjelenik a Withdraw gomb is, akkor hány napig fognak ülni a pénzen mire kiér a számlámra.

GL
HadzUpper

dudu2020365
2016. febr. 24. 12:56

Nekem 1,5 hét volt kb amig ültek a személyi másolatomon, utána kértem kifizetést és ugyanugy mint pl Starson meg is kaptam! Türelem :)

HadzUpper
Válasz dudu2020365 kommentjére
2016. febr. 24. 13:03

Nekem 1,5 hét volt kb amig ültek a személyi másolatomon, utána kértem kifizetést és ugyanugy mint pl Starson meg is kaptam! Türelem :)

Köszi!
Remélem így lesz! :)

HU

Élő ügyfélszolgálat