Email-be kell küldeni?
Vagy az oldalon feltölteni?
Ki melyik versenyt szokta tolni?
Ahol még értelmes a díj,nem 5-6óra hosszan át tart a tour.
max. 10$ neveznék.
Köszi
Telekomos nettel nem tudok beloggolni mert kidob egy Error - 118-at a Username/Password panel helyett. Erre valakinek valami otlet vagy megoldas? Rohadt nagy segitseg lenne :)
Sziasztok!
Nem tudtam belépni a Partypoker-es számlámra, letöröltem hogy újra letöltsem hátha úgy jó lesz, de most meg letölteni sem tudom. Honnan lehetne letölteni, ahonnan működik is?
Válaszokat előre is köszönöm!
Szeva T100, ha T-home-od van akkor az a gond mert én sem tudok belépni se a webre, se a kliensbe a mai nappal. Blokkolta a T-home ezek szerint és a Bwin is blokkolva lesz kint van a hirdetmény. A web oldalra zenmate-l be lehet lépni a kliens meg security kiss-el vagy más Torral bejön. Invitelen bejön
Egy órát pofáztam a supporttal és nem akarja az igazat elfogadni. Azt mondja, hogy rajtam kívül senki nem jelzett Magyarországról problémát. Úgyhogy aki tud dobjon rájuk egy e-mailt, az info@partypoker.com -ra.
Én se tudok belépni T-Home-os nettel... :(
Egy órát pofáztam a supporttal és nem akarja az igazat elfogadni. Azt mondja, hogy rajtam kívül senki nem jelzett Magyarországról problémát. Úgyhogy aki tud dobjon rájuk egy e-mailt, az info@partypoker.com -ra.
Én a telon megosztottam a mobilnetet (vodás) és azzal sikeresen beléptem a lobbyba a laptopon,majd átváltottam a T-HOME-os wifire és megy!
Reggel 8-9 között még be tudtam lépni, de már nálam sem megy. :(