Sziasztok!
BÚÉK mindenkinek!
Valaki tudja esetleg, hogy kb. mennyi az ideális evroi SNG Hero-n $1,$3 és $5-on?
Sziasztok!
BÚÉK mindenkinek!
Valaki tudja esetleg, hogy kb. mennyi az ideális evroi SNG Hero-n $1,$3 és $5-on?
210-220 chipEV/sng ?????
Az 33-35% evroi, letoltam eddig 3k-t, de elképzelni se tudom, hogy ilyen variancia mellett ez hosszútávon tartható lenne! Persze nem én vagyok a világ legjobb játékosa, sőt. De elképzelésem sincs, hogy ez milyen játékkal lehetséges?! Írom ezt úgy, hogy decemberben volt 3db minuszos napom, a legbrutálisabb pluszos napom 180CEv volt (27.88% evroi). Ezek szerint van hova fejlődnöm!
ty
gl
210-220 chipEV/sng ?????
Az 33-35% evroi, letoltam eddig 3k-t, de elképzelni se tudom, hogy ilyen variancia mellett ez hosszútávon tartható lenne! Persze nem én vagyok a világ legjobb játékosa, sőt. De elképzelésem sincs, hogy ez milyen játékkal lehetséges?! Írom ezt úgy, hogy decemberben volt 3db minuszos napom, a legbrutálisabb pluszos napom 180CEv volt (27.88% evroi). Ezek szerint van hova fejlődnöm!
ty
gl
ty
megírod pm-ben (nincs jogosultságom üzenetet küldeni)?
jaj most nézem a profilod, már egy párszor összecsaptunk itt is és starson is :D Te vagy az egyetlen akit itt jó regnek jelöltem
Én se tudok privátot küldeni neked.
felvettelek barátnak a partyn, megírtam a skype elérhetőséget is
a csehek itt sem játszhatnak vagy csak a starson?
a csehek itt sem játszhatnak vagy csak a starson?