Sziasztok. Regeltem a PPre de nem enged depositolni. Azt írja lépjek kapcsolatba a supportal. Írtam nekik az info@partypoker.com ra. Nem is valaszolnak. Van valami tanacsotok? Köszi.
Partyn vagy technikai okok vannak/voltak vagy megújítják a versenykínálatot mert az esti nagyversenyek nem futnak ma.
Sziasztok!
Nekem olyan problémám van, hogy nagyon rég regisztráltam ide, legalább 2 éve nem léptem be, ezért a jelszót is elfelejtettem. Kértem új jelszót, viszont ami linket küldtek emailben, nem tudom megnyitni. Írtam a supportnak, azt javasolta kapcsoljam ki az adblockert, illetve próbáljam meg más böngészőben. Mindent megcsináltam, így sem tudja megnyitni. Szerintem egyébként azért, mert egy olyan oldalra mutat, amit itthonról nem lehet megnyitni.
Van esetleg ötletetek, hogy mit lehetne csinálni? (írtam újra nekik, hogy esetleg valami manuális megoldás van e, bár kétlem)
Ugyanez a probléma nálam is .
tor böngésző vagy vpn?
Nem tudom mi az a tor, de nem használok semmilyen VPN vagy ahhoz hasonló dolgot.
Már többször írtam nekik mailen de nem akarnak velem szóba állni.
Ha nem tudod akkor olvass utána. A VPN meg töltsd le a firefox vagy a chrome áruházból.
A Firefoxnál menj a menübe-jobb oldal fent a lapon-majd kiegészítők-ott meg balra van a kezelő felület. A keresés gombra katt ott írd be, hogy Zenmate, majd telepítsd a böngésződbe. Kapcsold be németre és nyisd meg a levelet amit a PP küld neked új passal
Hali!
Iphone-ra és Ipad-ra honnan tudnám letölteni a party mobile app-ot. Mert állandóan azt írja, hogy itthona webáruházból nem lehet letölteni. Előre is köszi!
Hasonló problémám van nekem is, valaki tud rá megoldást?