kapcsolat megszakadt
Sziasztok!
Gyors segítség kéne, ha valaki tud!
Bejutottam szatellitről egy versenybe, ami el is indult(kb ma 16h-kor), de nem sokkal utána leállt az asztal, azt írta ki, hogy kapcsolat létrehozása, és ment od-vissza egy csík, de nem jött helyre(közben meg cash game asztalon simán tudtam játszani). Megpróbáltam, hogy kilépek és vissza, de így se tudtam visszamenni a versenybe, sőt, most már a versenyeim fül alatt nem is írja ki ezt! Basszus 22$-os versenyről van szó! Mit lehet tenni ilyenkor? köszi
Sziasztok!
Gyors segítség kéne, ha valaki tud!
Bejutottam szatellitről egy versenybe, ami el is indult(kb ma 16h-kor), de nem sokkal utána leállt az asztal, azt írta ki, hogy kapcsolat létrehozása, és ment od-vissza egy csík, de nem jött helyre(közben meg cash game asztalon simán tudtam játszani). Megpróbáltam, hogy kilépek és vissza, de így se tudtam visszamenni a versenybe, sőt, most már a versenyeim fül alatt nem is írja ki ezt! Basszus 22$-os versenyről van szó! Mit lehet tenni ilyenkor? köszi
Szia!
Köszi a választ, igen, lehet, egy PLO ante-up verseny volt. Sajnos nem csináltam mentést, mert nem is gondoltam ilyenre :( Most meg már nem tudok, ugye. Igen, úgy tűnik leállították ezt a versenyt, furcsa. Ilyenkor jelezni kell utólag, vagy automatikusan jóváírják az összeget, mi az eljárás?
Igen, az a verseny volt, ill. én a mid és micro-ra is neveztem, mind2 elszállt.
Nekem ez az első ilyen problémám, nemtom mi az eljárási séma, de én írok nekik egy mail-t.
Screen nem fontos, mert ők úgyis látnak mindent, My Account --> My Statements fül alatt meg látszik a nevezés ha kell, meg a lobbyról tudsz egyet nyomni, amin látszik, h nem hozza fel a versenyt.
Úgy látom már jóvá is írták!
Igen, nekem is jóváírták.
Küldtem nekik mail-t is, de ilyen helyzetben vszeg felesleges. Gondolom az egész versenyt törölték.
nekem folyton megszakad a party kezdek belőlük kiábrándulni...:mad:
3 napja nem enged bejelentkezni. Megint. Végem van tőle.
Nekem megy, viszont tegnap reggel még volt egy 22 dolláros tiketem, mára eltűnt. Az se világos honnan kaptam :)
Nekem megy, viszont tegnap reggel még volt egy 22 dolláros tiketem, mára eltűnt. Az se világos honnan kaptam :)