Bumbanas
Válasz zo12345li kommentjére
2017. nov. 16. 10:55
Szerintem borravaló az osztónak. Ne sajnálj már tőle 5 dollárt! :)
alien307
2017. nov. 16. 15:20
Csak ha vége van annak a versenynek gondolom akkor írják jóvá a pontokat.
Irtam supportnak, es azt mondta nem jar , mivel kp ben nem fizettem be raket, tehat hiaba jatszol 109 dodoson, csak annak jar a 9 pont aki KP n befizette a 109 dodot :(
zo12345li
Válasz alien307 kommentjére
2017. nov. 16. 22:18
Irtam supportnak, es azt mondta nem jar , mivel kp ben nem fizettem be raket, tehat hiaba jatszol 109 dodoson, csak annak jar a 9 pont aki KP n befizette a 109 dodot :(
Az úgy szép, mert a fee-t is megnyerted a szaton. Én is nyomtam ezeket az 1 centeseket, aztán én úgy figyeltem meg, hogy amikor lejátszottam a 5 dollárost vagy a 22 dollárost, akkor kaptam valamennyi pontot. De amúgy ritka nagy fos ez a szat rendszer, nem? Hogy mondjuk tegnap majdnem bejutottam a 109-esre én is, volt 150 000em, aztán onnantól nem nyertem allint, de ami a szép, hogy ha befizeted cashben, akkor kapsz 100 000 zsetont, tehát már másfélszeresem volt, csak a végét a szatnak átalakítják gamblinggé, mert valami 10k a nagyvak. Aztán a bejutóknak az átlaga 230-240k, és visszabasszák a vakokat 1k-ra. Ilyen hülye rendszert még nem láttam. Tehát aki nem akar 3-4 szaton keresztülvergődni, az kezdheti a döntő szatot kevesebb mint fele átlagon:O
Még arra lennék kíváncsi, most mondjuk a délutáni ilyen winter szaton egyvalaki összegyűjtott 60k zsetont 5 dollároson, bejutott 20asra, de mivel nem volt meg a 3 ember nem indult el. Hogy ő a 20 dollárt kapja meg, vagy egy olyan ticketet, és ha utána elindul egy ilyenen, akkor 20k-val indul el mintha csak egyébként nevezett volna, vagy 60k-val ami igazságos lenne. Ezt nem tudod?
De a lényeg az, hogy újabb változtatás, aminek semmi értelme nincs, lényegében csináltak szat helyett egy olyan versenyt amin vannak hosszabb szünetek, akár napok, és a vakszintek nőnek, aztán lecsökkennek 10-edére, aztán nőnek, lecsökkennek 10-edére. :)
hétpár
2017. nov. 18. 20:59
pop-up értesítések
Sziasztok!
Ki lehet valahogy kapcsolni a játék közben az asztalon megjelenő (verseny)értesítéseket? Nem találtam a beállításokban. Elég idegesítő, mikor eltakarja a közös lapokat :) köszi
koviii
Válasz pokeradmin kommentjére
2017. nov. 19. 3:46
Ha cashoutolok, akkor még él az 500as first depo bónuszom?
Fredaster007
Válasz pokeradmin kommentjére
2017. nov. 19. 11:53
Szerintem cashouttal minden aktív bónusz elveszik.
Aenima
Válasz hétpár kommentjére
2017. nov. 19. 18:18
Sziasztok!
Ki lehet valahogy kapcsolni a játék közben az asztalon megjelenő (verseny)értesítéseket? Nem találtam a beállításokban. Elég idegesítő, mikor eltakarja a közös lapokat :) köszi
Options (jobb felül) --> Table options --> kipipálni a "Turn off table announcement dialog"
hétpár
Válasz Aenima kommentjére
2017. nov. 20. 17:10
Ez az "asztal társalgások kikapcsolása" magyarul? akkor elég bénán fordították :) köszi!