Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
pokeryorki
Válasz pokeradmin kommentjére
2018. márc. 4. 21:23

Leszakszizhat az a ****** hekszton...

Buksisak
2018. márc. 4. 21:24

Srácok, esetleg ha helyrerakják még este a szervereiket, még folytatódhatnak a tornák, vagy leléphetek? :)

tommot
2018. márc. 4. 21:25

Nálam is áll. Pedig ***** jól álltam az egyik ko-n, és pont AK-m volt mikor kiment :(

Esox lucius
2018. márc. 4. 21:26

Nem 100 millió dollárt kellene versenyekre költeni hanem egy rendes termet össze rakni 10 millóból...

julia_contador
2018. márc. 4. 21:29

I cannot tell you if it will work but we are experiencing a server crash and all players are affected. You will be compensated according to our cancellation policy.

Esox lucius
Válasz Buksisak kommentjére
2018. márc. 4. 21:30

Srácok, esetleg ha helyrerakják még este a szervereiket, még folytatódhatnak a tornák, vagy leléphetek? :)

Múltkor reggel 5kor indult ujra de félbe szakitottak mindent és zsetonállás alapján kifizették a teljes mezőnyt. Nem tudom hogy most is igy lesz-e..

tommot
2018. márc. 4. 21:33

Az egy dolog, hogy szerda délelőtt befagy és kifizetnek zsetonállás után, de vasárnap esti ko series main eventek így sikerülnek, az ciki.

julia_contador
2018. márc. 4. 21:34

Denislav [‎21‎:‎26‎:‎27]
Welcome to Live Help! Please confirm your first and last name and date of birth for security reasons.

You [‎21‎:‎26‎:‎41]
will it work?

You [‎21‎:‎26‎:‎59]
or u gonna cancel all the tours

Denislav [‎21‎:‎27‎:‎31]
I cannot tell you if it will work but we are experiencing a server crash and all players are affected. You will be compensated according to our cancellation policy.

Bocsi, a kérdés kimaradt..

knockout
2018. márc. 4. 21:37

hat gondolom nem igy gondoltak hogy mostantol allin vannak...

nem csodalkoznek amugy ha ilyenkor le dosolnak oket, akar veltlenul a stars megbizasabol szorogos oroszok vagy kinaiak...

v1ty4akqj10
2018. márc. 4. 21:46

en most be tudtam lepni, viszont a versenyek nem jonnek be.

Élő ügyfélszolgálat