Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
kamon
Válasz pokeradmin kommentjére
2018. dec. 18. 9:06

Jó, oké, én pár hete regisztráltam, nem tudtam, hogy mindig ez van. Köszi az infót.

XiSiLdUrX
2018. dec. 18. 17:47

Most már sokadik alkalommal nem telepíti automatikusan kliens indításkor a frissítéseket a szoftver így megkérdezem, ez alap, hogy szar? Vagy csak nekem van vmi tűzfal+nod32 problémám ?
Elég bosszantó, hogy manuálisan kell mindig letölteni, majd a HH-kat note-okat kimenteni majd visszamásolni a party mappába...

kacsa1st
Válasz XiSiLdUrX kommentjére
2018. dec. 18. 22:48

Most már sokadik alkalommal nem telepíti automatikusan kliens indításkor a frissítéseket a szoftver így megkérdezem, ez alap, hogy szar? Vagy csak nekem van vmi tűzfal+nod32 problémám ?
Elég bosszantó, hogy manuálisan kell mindig letölteni, majd a HH-kat note-okat kimenteni majd visszamásolni a party mappába...

igen gyárilag szar :D
nem kell mindig letölteni (ha nem törlöd a telepítő filet) és menteni majd visszamásolni sem kell semmit. csak futtasd a telepítő exe-t!

sztalin
2018. dec. 18. 23:26

ellenben elég barátiak a promók, adott ingyen pörgetést, freebetet, 5 dolláros sitngo jegyet, stb, minden nap 5 dollár :)

XiSiLdUrX
2018. dec. 19. 9:57

Köszi! :D
érthetetlen,hogy ez minden más programnál működik itt meg nem, miközben ömlik rajt keresztül a több millió $

hpiste
2018. dec. 21. 4:11

Sziasztok!

SNG-ken lehet használni HUD-ot? Vagy abszolút nem?

Welcomethelamboland
2018. dec. 21. 5:04

persze

hpiste
2018. dec. 21. 9:56

Persze,hogy lehet vagy persze,hogy nem. Ha valaki tudna erre pontos választ adni azt megköszönném,mert ha sng-n nem tudom használni akkor nem regisztrálok.

kacsa1st
Válasz hpiste kommentjére
2018. dec. 21. 11:26

Persze,hogy lehet vagy persze,hogy nem. Ha valaki tudna erre pontos választ adni azt megköszönném,mert ha sng-n nem tudom használni akkor nem regisztrálok.

Amennyire én tudom mindenhol lehet! Az egyetlen ahol csak session statok látszódnak azok a regular CG asztalok.

"Érthető" mivel csak a cg-seknek gyűlik az adatbázis más formátumokban soha nem találkoznak többet a játékosok, ráadásul ez megvédi a rekreációs játékosokat mert így nem lesz a regeknek róluk több k handjük azalatt az 1 óra alatt amíg 1 asztalon elbuknak 3-8 beülőt!

Welcomethelamboland
Válasz hpiste kommentjére
2018. dec. 21. 18:56

:confused: komolyan? Szerinted a persze "hogy nem nélkül" vajon mit jelent?
Szerintem amúgy ne regisztrálj

Élő ügyfélszolgálat