törpiszörpi
Válasz pokeradmin kommentjére
2020. febr. 9. 20:11

ez tényleg haláli! egyik ismerősöm írta hogy ő tudott regelni egy adott tornára a partyn én meg nem! ez is hogy létezik? most akkor nem mindenkinél szarakszik vagy mi?:mad::rolleyes:

DENIB
2020. febr. 9. 21:10

Nem látom én sem a versenyeket, pedig csináltam egy sundaymillion final dayt. Ilyenkor mi lehet? Nem inditja el a versenyt, teljesen néma.

pippomio99
Válasz DENIB kommentjére
2020. febr. 9. 21:24

Most kb minden nagyobb versenytés minden este 20.30 után kezdődő versenyt lefújtak

HeroCallNogood
2020. febr. 9. 21:39

fantasztikus!!!!:mad::mad:

kacsa1st
2020. febr. 9. 23:19

ahogy rob mondta: nem baj hogy szar a szoftver de legalább biztonságos!

daniboy
2020. febr. 9. 23:54

Biztosan nem leszek népszerű ezzel, de mivel 2 naponta jön a kommentáradat hogy megint nem jó a szoftver, feltenném a költői kérdést... miért nem hagyjátok ott a francba az egész site-t, illetve mi táplálja a hitet hogy holnap jobb lesz?

csiga19794
Válasz daniboy kommentjére
2020. febr. 10. 5:58

Biztosan nem leszek népszerű ezzel, de mivel 2 naponta jön a kommentáradat hogy megint nem jó a szoftver, feltenném a költői kérdést... miért nem hagyjátok ott a francba az egész site-t, illetve mi táplálja a hitet hogy holnap jobb lesz?

Nem lepődnék meg,ha holnaptól nem tartoznál a team hero kötelékéhez:p

szroli
2020. febr. 10. 6:52

Teljesen igaza van daniboynak.
Én is kínlódtam vele sokszor.
Idegeskedtem de rájöttem,hogy felesleges.
Keresni kell másik termet,ami működik.

aggressivepostflopcbet
2020. febr. 10. 12:26

úgy vettem észre, hogy újabban a sokáig nyitva hagyott tournament lobby vágja haza a kapcsolatot idővel. úgyhogy regisztráció után érdemes átváltani a spin lobbyra mondjuk, és akkor a futó versenyek életben maradnak.

danfiu
2020. febr. 11. 16:24

Masnak nem laggol party? 4 asztal fut es megvan halva a rendszer:( Starscaption fut

Élő ügyfélszolgálat