Sziasztok!
Promók által kaptam 25 dollár kaszinó bónuszt. Vagyis kapok ha befizetek 125 dolcsit. 35x kell megforgatni kivételhez kaszinóban. Van valakinek ötlete hogyan lehet máshogy kiszedni ? (nem szoktam kaszinózni) Elbukni 1 részét vagy vmi hasonló..
valószínűleg ugyanazt az eljárást kéne megejteni mint a magasabb téten kizárt srácok esetében. legyen az bármi is.
Ha olvastad a cikket akkor nyilván láttad, hogy feltudják ismerni többek között ha 1 accon többen játszanak. Azt én nem tudom hogyan, de nem is nekem kell tudni. Ha ezt észrevették magasabb limiteken, akkor itt is mennie kéne.
Nem tudom, esetleg valahol nyilatkoztak e róla, hogy azokra hogy találtak bizonyítékot. Ha különböző IP-kről tolták többen, könnyű. De ha pl. két emberke össze is költözik és egy gépről tolják felváltva, már a játékukban kéne egyértelmű különbségeket találni. Azt sem tudom, T&C, stb. lehetővé teszi e a teremnek, hogy gyanú, de nem egyértelmű bizonyíték esetén bannoljanak. Akik megszakítás nélkül tolnak napi 18+ órákat, ott is fennállhat rá vm. 0,0x% esély, hogy csodaemberről van szó:)
Sziasztok!
Promók által kaptam 25 dollár kaszinó bónuszt. Vagyis kapok ha befizetek 125 dolcsit. 35x kell megforgatni kivételhez kaszinóban. Van valakinek ötlete hogyan lehet máshogy kiszedni ? (nem szoktam kaszinózni) Elbukni 1 részét vagy vmi hasonló..
Nem tudom, esetleg valahol nyilatkoztak e róla, hogy azokra hogy találtak bizonyítékot. Ha különböző IP-kről tolták többen, könnyű. De ha pl. két emberke össze is költözik és egy gépről tolják felváltva, már a játékukban kéne egyértelmű különbségeket találni. Azt sem tudom, T&C, stb. lehetővé teszi e a teremnek, hogy gyanú, de nem egyértelmű bizonyíték esetén bannoljanak. Akik megszakítás nélkül tolnak napi 18+ órákat, ott is fennállhat rá vm. 0,0x% esély, hogy csodaemberről van szó:)
Esetleg még vizsgálhatnak az összevetésnél reakcióidőt különféle szituációknál, egérmozgatási stílust, sizeing-okat...
Ha létezik ilyen szintű grinder, az világrekordként is bejegyeztethetné ezt a teljesítményt.
Egyébként ha összeköltözve nagyon sűrűn váltanák egymást, minél rendszertelenebbül, szünetek nélkül, (ill. nem a szüneteknél lenne a user csere), nem is nagyon lehetne szétválasztani a mintát hogy kielemezzék.
Azt sem tudom, T&C, stb. lehetővé teszi e a teremnek, hogy gyanú, de nem egyértelmű bizonyíték esetén bannoljanak.
Engem kitiltottak az egész hálózatból, egy sportfogadás miatt, a lényeg az volt, hogy egy sporteseményen egy kimenetelre a piacon 1,2-es odds volt party hálózatban 1,8-as. Fogadtam, később törölték, panaszkodtam, azt mondták, ehhez minden joguk megvan. Na persze, azt hittem a fogadás az szerződés, és egy oldalúan nem felbontható, meg pláne erkölcstelen. Nem tudom mennyi időre tiltottak, de ha ilyen simlisek nem is érdekel. Ennyi erővel, ha behúzok egy allint, akkor is bannolhatnak, hogy nem fair mert erősebb lapom volt.
Pedig más irodáknál is ez alapszabály, a hibás odds-okat, abból származó nyereményeket utólag korrigálják. Igazából a simlisek azok, akik tudatosan ilyen hibákra vadászva próbálnak profitálni.
Nálatok van ma "Deflection Party" kihívás?
A belépésért kaptam jegyet, de kihívás ma nem jelenik meg nálam a promóknál...:confused: