Admin
Válasz gajmi kommentjére
2019. aug. 23. 17:45

Az akadémiáról regisztráló PCF játékosokat kérjük hogy ha van olyan, akinek bármi problémája lenne a kiutalással, írjon nekünk és segítünk.

A fent korábban már említett Guts ajánlat is megvan:

Összesen akár 60-68% is elérhető:

[*]10-18% visszatérítést biztosító exkluzív chase promóció - csak PókerAkadémiás játékosoknak
    [*]Folyamatos reload bónusz - közvetlen regisztrációnál nem jár - írj nekünk és intézzük neked
    [*]30% fix rakeback - közvetlen regisztrációnál nem kapsz fix 30% rakeback-et
    [*]akár €1000-os első befizetési bónusz
    [*]Közvetlen kapcsolat a teremmel, gyors kommunikáció - jelezd nekünk ha problémád van és segítünk

Íme a terembemutató és benne a regisztrációs link >>

Alternatíve még a RedStar is, ahol szintén exkuzív chase promóció érhető el. Erről bővebben itt >>

djeleven
Válasz banoster kommentjére
2019. aug. 23. 18:14

Én is most vettem ki. Nekem teljesen jó tapasztalatom volt a supporttal. Dicső $18-om hevert bent, a kiutalási minimum meg $20. Szóltam, perceken belül levitték a minimumot, és simán kiutaltam. Könnyebbség volt, hogy Netellerrel fizettem alapból be.

Az szuper!

Én is Mastercard-dal fizettem be, arra nem tudták visszatenni, így kikértem Visa kártyára az Ő javaslatukra.
Erre most azt írták, már kiutalták 100EUR-t a Mastercardra?!?, így nem tudják a Visa kártyára...
Így levelezünk egyelőre.

Amúgy az egyenlegem nem 100, hanem 92,85 EUR volt...
Megvárom a jövő hét elejét, hátha kibogozzák, ha nem boldogulok, kérem majd a Ti segítségeteket.
Thx!DJ11

Admin
Válasz gajmi kommentjére
2019. aug. 26. 9:05

Van esetleg valaki akinél még problémás a kifizetés és nem oldódott meg?

djeleven
Válasz djeleven kommentjére
2019. aug. 26. 13:26

Az szuper!

Én is Mastercard-dal fizettem be, arra nem tudták visszatenni, így kikértem Visa kártyára az Ő javaslatukra.
Erre most azt írták, már kiutalták 100EUR-t a Mastercardra?!?, így nem tudják a Visa kártyára...
Így levelezünk egyelőre.

Amúgy az egyenlegem nem 100, hanem 92,85 EUR volt...
Megvárom a jövő hét elejét, hátha kibogozzák, ha nem boldogulok, kérem majd a Ti segítségeteket.
Thx!DJ11

"Van esetleg valaki akinél még problémás a kifizetés és nem oldódott meg?"

Nekem a fenti story megoldódott, OTP Mastercardra visszatették.
Thx!
DJ11

ria05
Válasz Admin kommentjére
2019. aug. 26. 16:40

Azt javasoljuk, hogy várj az újraélesztéssel egy picit. Amennyiben inaktív a számla akkor jó eséllyel be tudjuk kötni az Akadémia alá és részt vehetsz az exkluzív promóciókon is.

Ugyan úgy elérhetetlen mint eddig, ugyan az a szöveg, hiába van számlám ott évek óta.

Admin
Válasz gajmi kommentjére
2019. aug. 26. 16:52

Elküldöd nekünk live supporton, privát üzenetben, skype-on vagy e-mailen a usernevedet? Utánajárunk a dolognak.

Élő ügyfélszolgálat