kacsa1st
Válasz nightfury kommentjére
2017. aug. 28. 12:53

Sziasztok!

Ha akademián keresztül regelek minden a terem által futtatott promóra is jogosult leszek?

Admin
Válasz kacsa1st kommentjére
2017. aug. 28. 14:17

Sziasztok!

Ha akademián keresztül regelek minden a terem által futtatott promóra is jogosult leszek?

Igen, a Pókerakadémiás privát promóciókon kívűl a terem többi promóciójára is jogosult leszel.

kacsa1st
Válasz Admin kommentjére
2017. aug. 28. 17:11

Igen, a Pókerakadémiás privát promóciókon kívűl a terem többi promóciójára is jogosult leszel.

Köszönöm a gyors választ!

apa100
2017. okt. 6. 14:18

Heló.
Működik itt a HM2?
Betméretezést hol lehet állítani? ha lehet.

ria05
Válasz apa100 kommentjére
2017. okt. 6. 15:58

Heló.
Működik itt a HM2?
Betméretezést hol lehet állítani? ha lehet.

HM support írta:
I don't think we can officially support them as they do not appear to be a part of the Winning Poker Network. I assume that they use the same software and share some tournament traffic (similar to how BetCoin and other sites use the WPN software) but they aren't actually on the network - https://www.winningpokernetwork.com/partners/

Illetve ezt írta a Pokerking support: Nincs lehetőség összeg bevitelére csak ezekre
Elena PK: There are buttons under the slider
Elena PK: 1/4 pot, 1/2 pot, 3/4 pot, pt, all in
that's it? no amount setting option, only 1 /4-1/2-3/4 pot and allin
ElenaPK: yes, that's it

Buksisak
2017. okt. 9. 11:33

Ha kényelmetlen a kliens: WPN tools

apa100
2018. jan. 7. 19:55

Helló.
Valósak lehetnek ezek a flopnézési % ? amit az asztalokról kiirnak a kliensben. Még nem fizettem be csak nézegetem a lobbit, de ezek a % gyanúsak nekem, hogy nem fedik a valóságot.

As Roma
Válasz apa100 kommentjére
2018. aug. 9. 13:49

A lobby kinagyitását ,h lehet itt megoldani(esetleg teljes képernyőre stb)??Mert alap helyzetben a cashirben a fele inf. igy nem látszik..Pl.bonusz állása,status pontok alakulása,pontbeváltás meg főleg!Előre is köszi a segítséget

As Roma
Válasz As Roma kommentjére
2018. aug. 9. 16:06

Vki esetleg?????

As Roma
2018. aug. 9. 21:01

UP????

Élő ügyfélszolgálat