3 hét szarozás után meguntam és írtam nekik egy válaszlevelet amiben közöltem h hamarosan ott hagyom a termet, mert már az agyamra mentek. És mit válaszoltak? H minden rendbe, küldik postán a kódot :D
megjött az AVC. meg is adtam. Befizettem a terembe. Erre fel jön egy üzenet mikor játszanék, hogy your playing privelege has been revoked. Na most? Írtam nekik. Mit kell tennem ezután? Már minden iratom elküldtem nekik.
Már dörzsöltem a kezem. 1 hónap kihagyás után végre játszok, erre közlik velem.
Regisztráció után kérte a bankom nevét és számlaszámomat, de 13 számjegyet kér, viszont az én számlaszámom 16 számjegyből áll. Ilyenkor valamit el kell hagynom belőle vagy esetleg az első 13 számot kéri?
És hány nap után jön meg az AVC kód, mennyi idő után tudok majd játszani?
Regisztráció után kérte a bankom nevét és számlaszámomat, de 13 számjegyet kér, viszont az én számlaszámom 16 számjegyből áll. Ilyenkor valamit el kell hagynom belőle vagy esetleg az első 13 számot kéri?
Igen 13-at kér. Köszi.
Van magyar support kérdezd meg tőlük nyugodtan support@pokerstars.fr
Köszönöm. Elfogadta:)
Milyen a cg állomány nl20-nl100 ig itt? Mint a sima starson? Vagy annál sokkal gyengébb?
Már elküldtem a személyim, és a banki kivonat képét, de azóta is amikor belépek mindig felugrik egy ablak, hogy mennyi idős vagyok és, hogy küldjem el a dokumentumokat, mert már csak 25 napom van ezt megcsinálni.
Ez azt jelenti, hogy valamit elrontottam vagy ez addig meg fog jelenni, amíg nem aktiválom az AVC kódomat?