Áááááhh végre sikerült bejutni a WArm-upra :)
$1 hyper-turbo SNG-n.
Elég vicces volt több okból is:
1, Csak egyet addon-oltam szóval $2ból sikerült bejutni:)
2, Az addon szünet után átlag 8k, nálam 1500 xD
3, Hát végüliss az elején 28 Q7 59 lapokkal huztam fel magam :)
4, 9en voltunk már csak. 8.: 175$ 1.-7.: bejutás sorthy allin megy CL allin én nem mertem megadni AK suited-ra amivel természetesen nyertem volna xD,így én lettem a shorty,jön a nagy vak amiből nekem alapból allin Q6...egyik gyerek allin megy: AJ board: QK837 szétrobbant a ház akkorát üvöltöttem :):)
maradtunk 8an tuti 175$...köv hand: QQ egyik allin :44 én easy-call floppon jön a Q...ezaz bejutottam:)
Most a ma estin valószínűleg nem fogok elindulni,mert már több sessiont is nyomtam a nap folyamán,és nem érzem magam olyan állapotban, hogy eléggé tudnék koncentrálni.Majd legközelebb,vagy lehet,hogy játszogatok 1-2 versenyt is a kivett nevezési díjból.
Áááááhh végre sikerült bejutni a WArm-upra :)
$1 hyper-turbo SNG-n.
Elég vicces volt több okból is:
1, Csak egyet addon-oltam szóval $2ból sikerült bejutni:)
2, Az addon szünet után átlag 8k, nálam 1500 xD
3, Hát végüliss az elején 28 Q7 59 lapokkal huztam fel magam :)
4, 9en voltunk már csak. 8.: 175$ 1.-7.: bejutás sorthy allin megy CL allin én nem mertem megadni AK suited-ra amivel természetesen nyertem volna xD,így én lettem a shorty,jön a nagy vak amiből nekem alapból allin Q6...egyik gyerek allin megy: AJ board: QK837 szétrobbant a ház akkorát üvöltöttem :):)
maradtunk 8an tuti 175$...köv hand: QQ egyik allin :44 én easy-call floppon jön a Q...ezaz bejutottam:)
Most a ma estin valószínűleg nem fogok elindulni,mert már több sessiont is nyomtam a nap folyamán,és nem érzem magam olyan állapotban, hogy eléggé tudnék koncentrálni.Majd legközelebb,vagy lehet,hogy játszogatok 1-2 versenyt is a kivett nevezési díjból.
Grat! legközelebb az AK call :) és legfeljebb pénz
VPP és FPP
Sziasztok!
Csak egy gyors kérdésem lenne:
Adott hónap és év végén csak a VPP-k nullázódnak, viszont az FPP-k megmaradnak, ugye?
Sziasztok!
Csak egy gyors kérdésem lenne:
Adott hónap és év végén csak a VPP-k nullázódnak, viszont az FPP-k megmaradnak, ugye?
Yes, sir!
hehe
"tourney-s este" ennek indult. lool
3,30 6max vmi gtd AK vs J5
5,50 nem tudom hány gtd AK vs 99 fél sztekk le, majd JJ vs TT kegyelemdöfés, de még így is átlagon voltam. most már értem, hogy miért nem tourneyztem gyakorlatilag fél éve.. hogy lehet ebben nyerni? lol.
még volt ezen kívül 3 turni, mindből kizutty hasonlóképp. sors fintora hogy az akadémiás freerollon építgetem a sztekkem, de megőrülök annyira idegesítő a paradise póker kinézete. váhh
Kérdésem egyszerű, de annál fondorlatosabb. Van arra mód, hogy töröljék a számlámat a kérésemre? Van erre lehetőség a PS-en? Ha igen mi?! Előre is köszönöm a válaszokat.
Kérdésem egyszerű, de annál fondorlatosabb. Van arra mód, hogy töröljék a számlámat a kérésemre? Van erre lehetőség a PS-en? Ha igen mi?! Előre is köszönöm a válaszokat.
Ha újat is szeretnél nyitni akkor nem,illetve nyílván igen,de akkor saját néven soha többet nem regelhetsz újra.