Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
lecso10
Válasz vadallat kommentjére
2013. júl. 5. 13:21

a fogaskeréknél :))

A középsőnél?

lecso10
Válasz lecso10 kommentjére
2013. júl. 6. 16:08

Miért nem lehet 4.50$-es 180-asra regelni? Nem látok egyet sem, valami gebasz van...

pietro0523
2013. júl. 6. 16:11

A Headsup S&G-nál is hasonló a probléma.

lecso10
Válasz pietro0523 kommentjére
2013. júl. 6. 16:11

A Headsup S&G-nál is hasonló a probléma.

Akkor bizony lehet,h restart lesz.

dfecco23
Válasz Thomasson kommentjére
2013. júl. 6. 16:27

végülis a legjobbkor :D :D

ilane
2013. júl. 6. 16:28

Hol lehet állítani az rng-n?

Tegnap volt valami az RNG-vel az tuti. Két óra leforgása alatt úgy mentem -10 BI-be, hogy folyamatosan buktam 70-30-nal jobb szitukat. Teljesen szürreális volt komolyan.

lecso10
Válasz ilane kommentjére
2013. júl. 6. 16:32

Tegnap volt valami az RNG-vel az tuti. Két óra leforgása alatt úgy mentem -10 BI-be, hogy folyamatosan buktam 70-30-nal jobb szitukat. Teljesen szürreális volt komolyan.

Érdekes dolog ez amúgy, mert mi van akkor pl ha az átlagostól több használható lapot kapsz kézbe, de mégis bukod velük a handeket? Ilyenkor szivat az rng? És amikor laphalálod van, de amivel próbálkozol azok meg pl flop full sor satöbbivé alakul?

Na a francba, leállították a versenyeket, restart...

chapuisat
Válasz Thomasson kommentjére
2013. júl. 6. 16:54

PS is back.

ilane
2013. júl. 6. 17:07

Érdekes dolog ez amúgy, mert mi van akkor pl ha az átlagostól több használható lapot kapsz kézbe, de mégis bukod velük a handeket? Ilyenkor szivat az rng? És amikor laphalálod van, de amivel próbálkozol azok meg pl flop full sor satöbbivé alakul?

Pont ilyen volt, igen. Feltűnően sok magas pár, AK stb... 10 egymás utáni leosztásban AT+ lapok, de nemhogy top párral nem lehetett nyerni, de rendszeresen bukot A magas flush amit riveren vert pl. K8o fullra javulva... és ez igy hullámokban, tehát van 20 perc amikor minden asztalon jönnek az erős kezdőlapok, aztan 20 perc amikor flopba se lehet nézni. Élő játékban ennél egyenletesebb a jó/rossz lapok eloszlása adott idő alatt... Namind1. :)

Shaikon
Válasz ilane kommentjére
2013. júl. 6. 17:51

Pont ilyen volt, igen. Feltűnően sok magas pár, AK stb... 10 egymás utáni leosztásban AT+ lapok, de nemhogy top párral nem lehetett nyerni, de rendszeresen bukot A magas flush amit riveren vert pl. K8o fullra javulva... és ez igy hullámokban, tehát van 20 perc amikor minden asztalon jönnek az erős kezdőlapok, aztan 20 perc amikor flopba se lehet nézni. Élő játékban ennél egyenletesebb a jó/rossz lapok eloszlása adott idő alatt... Namind1. :)

köszi ,hogy megosztottad velünk.

Élő ügyfélszolgálat