nem nagyon tudtak mit mondani ps-ek. megcsinaltam a reinstallt de ugyan az maradt minden. **** kivan. dobhatnanak egy ujabb updatet vagy nem tudom. valamit elcseszhettek nagyon
nem nagyon tudtak mit mondani ps-ek. megcsinaltam a reinstallt de ugyan az maradt minden. **** kivan. dobhatnanak egy ujabb updatet vagy nem tudom. valamit elcseszhettek nagyon
Nevetséges, ami zajlik. Dehát update is volt, szombat is van, mit vár az ember...
Tagadhatatlan, hogy csalnak gátlástalanul, hát ne áltassuk már magunkat...
Ki az aki rendel chromestaros pólót? :D
A frissítéssel semmi para nincs , kb 3 sec volt mire megcsinálta és semmi baja nincs a kliensnek .
A frissítéssel semmi para nincs , kb 3 sec volt mire megcsinálta és semmi baja nincs a kliensnek .
Tegnap semmi baj nem volt , most meg nem birok benevezni egy sng-re mert olyan lassu ..
valami nem stimmt itt mondom en. mondjuk nekem mac osx oprendszeren futna a pokerstars kliens illetve futott is. eddig semmi gond nem volt vele. majd meg kiprobalom hogy frissitem a rendszert hatha ugy majd beadja. de lehet hogy attolom a penzt full tilt-re azt majd visszaterek a ps-re ha tudnak csinalni egy normalis mac osx es updatet
Ma játék közben egyszer csak feldobott egy kis ablakot: "your playing privileges have been revoked, please contact...."
Sosem volt multiaccom, nem dump-oltam, és 6 éve játszom náluk, több ki-és befizetés stb. Valakinek valami ötlet?
Addig jutottam a support-tal, hogy válaszoltak, miszerint is elküldik a kérésem az affiliate csapatuknak. Csak nem értem, annak a résznek mi köze ehhez az egészhez???
Szóval, ha valaki járt már így, vigasztaljon kicsit...
És persze a verseny HU-ot már nem is engedte lejátszani...