S0nnyB1ack
Válasz titcar kommentjére
2013. okt. 1. 17:34

senki nem mondta, hogy kötelező meghülyülni tőle :)
kb. akkor van értelme, ha amúgy is lopnál btn vagy sb :D

Nyilván akinek van esze nem kezd vele vadul 3/4/5bet potokat kreálni.

kb. akkor van értelme, ha amúgy is lopnál btn vagy sb :D

Igen kb akkor van értelme, de ezen a promó héten vajon hányszor lesz ilyen spotban 72s egy-egy playánál? Így sokat nem ér az egész, mondhatni semmit nem nyerünk vele.

Valszeg azért lesznek bőven akik az 5-6 max 9 bb-ért hajlandóak lesznek kőkeményen megharcolni, light 4 bet potban riverre blöffből stackelődni, attól függetlenül hogy az a néhány megnyert parti fele annyit sem fog hozni, mint amennyit visz majd az amikor nem kapunk dobást, vagy nekünk kell dobni. :)

NovaTerra
Válasz Thomasson kommentjére
2013. okt. 1. 18:05

Elég csak feltölteni boomra a handet úgy is, ha oda külön nem vagyok regisztrálva?

theobell
Válasz S0nnyB1ack kommentjére
2013. okt. 1. 18:15

Így sokat nem ér az egész, mondhatni semmit nem nyerünk vele.

Ha a fishek elkezdenek 72s-el akciózni és -EV moveokat csinálni, az neked jó, nem? Szerintem teljesen rendben van, lehetne több ilyen "promóció" is.

dexterjacko
Válasz theobell kommentjére
2013. okt. 1. 21:21

Ha a fishek elkezdenek 72s-el akciózni és -EV moveokat csinálni, az neked jó, nem? Szerintem teljesen rendben van, lehetne több ilyen "promóció" is.

Ebben azért van valami.

The Trooper
Válasz theobell kommentjére
2013. okt. 1. 21:36

Így van, akciózzanak csak vele.

lawabidingcitizen
2013. okt. 1. 22:26

Hello!

Van egy bónuszom, 11 dollárért. 217 pontot kell gyűjtenem a teljes kiváltáshoz. Hány százalék pont elérésekor utalja a starts az első 10 dollárt? Volt már korábban bónuszom, és valamennyi elért pontnál a a 10 dollárt már kiadta a rendszer.

Mennyi ez? 66%? 80%?

Köszi

Cshősz
Válasz lawabidingcitizen kommentjére
2013. okt. 2. 4:42

csak engem tisztelt meg,hogy elszállt disconnecttel az összes asztalom, miközben a net ment? még jó,hogy véletlen sem voltam partyban.....................

dexterjacko
Válasz lawabidingcitizen kommentjére
2013. okt. 2. 7:03

Hello!

Van egy bónuszom, 11 dollárért. 217 pontot kell gyűjtenem a teljes kiváltáshoz. Hány százalék pont elérésekor utalja a starts az első 10 dollárt? Volt már korábban bónuszom, és valamennyi elért pontnál a a 10 dollárt már kiadta a rendszer.

Mennyi ez? 66%? 80%?

Köszi

Elvileg írnia kéne ott a bonus status-nál, nincs ott?

S0nnyB1ack
Válasz Cshősz kommentjére
2013. okt. 2. 7:37

csak engem tisztelt meg,hogy elszállt disconnecttel az összes asztalom, miközben a net ment? még jó,hogy véletlen sem voltam partyban.....................

Sose aggòdj, nàlam minden sessionben megcsinàlja.

knowthisgame
2013. okt. 2. 9:17

13.00 kor server restart

Élő ügyfélszolgálat