szombaton 20kor supernova free!
Na ez jo kerdes? Nem igazan vagyok tthona tecnikai dolokban... Ezt hol tudom megnezni, es beallitani?
Masnak se megy a pokerstars? Nekem az iment jatek közben megallt
, es azotsem indul ujra???
Basszus, nem vettem észre, hogy írtál.
Ha saját gép (mármint, hogy otthoni), és nincs beállítva semmi korlátozás, akkor elvileg nem ez lesz a baj.
Valamit másolj át a c meghajtódra. Ha engedi, akkor elvileg rendben van.
Vagy a legbiztosabb teszt (na jó, tuti van pár jobb :) ), a c:\Users\xxx\AppData\Local\PokerStars\ mappába másolj be valamit, indítsd újra a gépet (nem értettem biztosan, hogy a gép vagy a kliens újraindítása után vesznek el a beállítások), ha utána megmarad akkor vmi más lesz a gond.
Köszi szepen, idöközben annyit bogarasztam a mappakban, hogy nem tudom hogyan de megoldodott, es minden tökeletesen müködik azota, es menti az adatokat, es tarolja is.
Kassán hogy szerepeltél? :)
nem talalom az opciot ahol a parosito kodot tudnam kerni FTP-hez, ... valaki segitene, elvileg account/ FTP parosito kod lekerese vagy hasonlonak kellene lennie de en nem latom.
nem talalom az opciot ahol a parosito kodot tudnam kerni FTP-hez, ... valaki segitene, elvileg account/ FTP parosito kod lekerese vagy hasonlonak kellene lennie de en nem latom.
Account/Pair Full Tilt Poker Account
Gondolom ez lesz az.
Ha már párosítottad,akkor azt látnod kellene a Requests/Transfer Found-nál és sztem utána már nem kéri a kódot.
A kódot gondolom email-ben küldték, ha nincs meg sztem a support segít.