titcar
Válasz lumpi kommentjére
2013. nov. 16. 0:21

szombaton 20kor supernova free!

BT86
Válasz mohykan1981 kommentjére
2013. nov. 16. 0:51

Na ez jo kerdes? Nem igazan vagyok tthona tecnikai dolokban... Ezt hol tudom megnezni, es beallitani?

Basszus, nem vettem észre, hogy írtál.
Ha saját gép (mármint, hogy otthoni), és nincs beállítva semmi korlátozás, akkor elvileg nem ez lesz a baj.
Valamit másolj át a c meghajtódra. Ha engedi, akkor elvileg rendben van.
Vagy a legbiztosabb teszt (na jó, tuti van pár jobb :) ), a c:\Users\xxx\AppData\Local\PokerStars\ mappába másolj be valamit, indítsd újra a gépet (nem értettem biztosan, hogy a gép vagy a kliens újraindítása után vesznek el a beállítások), ha utána megmarad akkor vmi más lesz a gond.

mohykan1981
Válasz Thomasson kommentjére
2013. nov. 16. 17:36

Masnak se megy a pokerstars? Nekem az iment jatek közben megallt
, es azotsem indul ujra???

mohykan1981
Válasz BT86 kommentjére
2013. nov. 16. 17:38

Basszus, nem vettem észre, hogy írtál.
Ha saját gép (mármint, hogy otthoni), és nincs beállítva semmi korlátozás, akkor elvileg nem ez lesz a baj.
Valamit másolj át a c meghajtódra. Ha engedi, akkor elvileg rendben van.
Vagy a legbiztosabb teszt (na jó, tuti van pár jobb :) ), a c:\Users\xxx\AppData\Local\PokerStars\ mappába másolj be valamit, indítsd újra a gépet (nem értettem biztosan, hogy a gép vagy a kliens újraindítása után vesznek el a beállítások), ha utána megmarad akkor vmi más lesz a gond.

Köszi szepen, idöközben annyit bogarasztam a mappakban, hogy nem tudom hogyan de megoldodott, es minden tökeletesen müködik azota, es menti az adatokat, es tarolja is.

lumpi
2013. nov. 16. 19:03

Köszi szepen, idöközben annyit bogarasztam a mappakban, hogy nem tudom hogyan de megoldodott, es minden tökeletesen müködik azota, es menti az adatokat, es tarolja is.

Kassán hogy szerepeltél? :)

mohykan1981
Válasz lumpi kommentjére
2013. nov. 16. 19:32

Kassán hogy szerepeltél? :)

Az eleje szepen ment, nagyon epitkeztem, nagyon jo volt az asztalom is :) Utana meg volt nehany szerencsetlen flippem, meg eleg nagy laphalal is tarsult hozza, es AK vs JJ ellen kiestem sajnos. Amugy nagyon jol ereztük magunkat, es vegre belekostoltam kicsit az elöversenyek vilagaba is.

LifeNitz
2013. nov. 17. 19:55

nem talalom az opciot ahol a parosito kodot tudnam kerni FTP-hez, ... valaki segitene, elvileg account/ FTP parosito kod lekerese vagy hasonlonak kellene lennie de en nem latom.

cursor 10
Válasz LifeNitz kommentjére
2013. nov. 18. 4:30

nem talalom az opciot ahol a parosito kodot tudnam kerni FTP-hez, ... valaki segitene, elvileg account/ FTP parosito kod lekerese vagy hasonlonak kellene lennie de en nem latom.

Account/Pair Full Tilt Poker Account
Gondolom ez lesz az.

LifeNitz
Válasz cursor 10 kommentjére
2013. nov. 18. 6:32

Account/Pair Full Tilt Poker Account
Gondolom ez lesz az.

nekem nincs ilyen opcio. Amennyiben parositottam korabban hol tudom ezt a kodot megnezni?

cursor 10
Válasz LifeNitz kommentjére
2013. nov. 18. 6:45

Ha már párosítottad,akkor azt látnod kellene a Requests/Transfer Found-nál és sztem utána már nem kéri a kódot.
A kódot gondolom email-ben küldték, ha nincs meg sztem a support segít.

Élő ügyfélszolgálat