donkbet90
Válasz Tir-X kommentjére
2013. dec. 23. 19:54

nálam is teljesen jó az amit Tir-X javasolt. ty (egyébként én írtam rád zoomon, akkor januárba majd jelentkezem :)

kry
Válasz Thomasson kommentjére
2013. dec. 23. 20:09

Felnőttkorom egyik legszebb karácsonyi ajándéka! :D ty Stars

Image

mindenkinek :cool:

tens1on
Válasz Tir-X kommentjére
2013. dec. 23. 20:18

valóban jó, ha új könyvtárat hozok létre. nem értem, h mi lehetett a gond nálam..köszi

iKeksz
Válasz Thomasson kommentjére
2013. dec. 23. 20:24

Ez hogy átkerültünk a .eura nem zárja ki, hogy mondjuk brazilok üljenek az asztalnál?

matteo85h
Válasz iKeksz kommentjére
2013. dec. 23. 20:37

Ez hogy átkerültünk a .eura nem zárja ki, hogy mondjuk brazilok üljenek az asztalnál?

Nem. Ugyanaz a player pool.

lehethogynemvagygyenge
Válasz kry kommentjére
2013. dec. 23. 20:51

Felnőttkorom egyik legszebb karácsonyi ajándéka! :D ty Stars

Image

mindenkinek :cool:

Mire ez a fenemód nagy öröm? Tehát akkor hiába az idióta magyar szabályozás, ezzel a lépéssel kikerülte a stars és jövőre is ugyanúgy tudunk majd játszani gond nélkül?

kry
Válasz lehethogynemvagygyenge kommentjére
2013. dec. 23. 21:13

Mire ez a fenemód nagy öröm? Tehát akkor hiába az idióta magyar szabályozás, ezzel a lépéssel kikerülte a stars és jövőre is ugyanúgy tudunk majd játszani gond nélkül?

elég gyanús, hogy nem fektetnének bele, időt, pénzt, energiát ha bezárna a bazár.
nemde?! :p

lehethogynemvagygyenge
Válasz kry kommentjére
2013. dec. 23. 21:17

elég gyanús, hogy nem fektetnének bele, időt, pénzt, energiát ha bezárna a bazár.
nemde?! :p

Gyanúsnak gyanús, én mégsem vagyok ilyen optimista, de legyen igazad tesó.

MerACE
Válasz iKeksz kommentjére
2013. dec. 23. 21:20

Nem. PS.comosok játszhatnak a PS.eusokkal.

zend
Válasz lehethogynemvagygyenge kommentjére
2013. dec. 24. 1:42

Nem kerülte ki,csak egy lépéssel közelebb lépett a tervezett szabályozás által megkövetelt egyik feltételhez,miszerint a szerencsejáték szervezőjének EU tagállamban kell székhellyel rendelkeznie.

Élő ügyfélszolgálat